torstai 13. lokakuuta 2011

Juhla


Tervetuloa vaan, vaikka meillä ei ihan valmiita oltukaan! Vanhemmat luulivat olevansa niin tottuneita juhlien järjestäjiä, mutta eipäs oltu järjestetty vielä mitään 8 viikkoinen vauva käsipuolessa!

Hän oli tyytyväinen juhlia ja Kummisedän syli turvallinen.

Vaarin sylissä Äiti ja Tyttönen

Isä kaataa kuohuvaaSylkyttäjiä riitti, sankari nautti huomiosta

Syksyn aurinkoinen sää suosi meitä ja viimeiset syksyn kukkaset kotipihasta koristivat pöytää.9 kommenttia:

 1. Oman lapsen myötä kastejuhlan merkitystä tulee mietittyä. Kun eipä sitä omaa kastejuhlaa muistakaan. Samanlaista on ollut tietty. Ihania juhlia ovat. Toinen niin pieni, viaton, maailma edessä, vielä pitkään matkaa tätä matkaa toisten huolen, avun ja antaman turvan siivin...Siunausta tälle uudelle elämälle. Toinen pieni. Onnea vanhemmille ihanasta lapsesta!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniit juhlat teillä on ollut :)

  VastaaPoista
 3. Ihan tuli tippa linssiin myòtàonnesta!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Ja miten ihanan+varmasti myös käytännöllisen mekon olet löytänyt. Siinä varmasti onnistui myös imetys:)

  VastaaPoista
 5. Onnea pienokaiselle nimen johdosta! Kiva että kaikki meni hyvin. Ainahan noita juhlia jännittää, saatika sitten, kun päätähti saattaa olla hyvinkin arvaamaton :)

  Huomasin, kun esikoinen aikanaan kastettiin, että kodinkin merkitys kasvoi. Jotenkin tuntui siltä ainakin! Molemmat on siis kotona kastettu, ja nyt kun mentiin naimisiinkin, niin entistä tärkeämpi tuli tästä paikasta.

  Kaunis mekko sulla!

  VastaaPoista
 6. Ristiäiset on yksi herkimpiä juhlia, mulla ainakin tippa linssissä alusta loppuun. Niin pieni ja viaton juhlakalu = ) Onnea teille! Uteliaana vaan jäin miettimään vauvan nimeä =)

  VastaaPoista
 7. Kylläpä on taas kauniita kuvia! Ja niin tyytyväisen näköinen sankari :)

  VastaaPoista
 8. Me mietimme pitkään tuleeko nimiäiset vai kastajaiset, mutta kirkonkaavoilla sitten mentiin. Vaikka omat käsitykset vähän poikkeaakin niistä kirkollisista, niin rituaali on kaunis.

  Myötäonni, mikä ihana käsite!

  Meillä taisi pikkuinen olla salomnkikelpoisin;)

  Mekkooni olin tyytyväinen, Ivo Nikkolo on tehnyt laatua: kaulus on pesukoneesta tullessaan aina juuri silitetyn näköinen! Se oli kätsy aukaista imetystä varten ja siksi valitsin...plus, että mahduin siihen...mutta jos kirjoittaisin äitiyden käsikirjan, niin mainik´tsisin, että valitse tumma mekko, jossa ei maitotahrat heti läikitä!

  Melkein tahtoisin lapsen nimen paljastaa, mutta jokin kumma suojeluvaisto pistää hanttiin ;)

  Kiitos te kaikki taas kommenteistanne!!

  VastaaPoista
 9. Kukkuu vaan teille ja huiskutus! Kaikkea hyvää. Älähän kerro nimeä, ei meidän kaikkea tarvi tietää.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.