tiistai 15. toukokuuta 2012

Silmänkirveltäjä


Jos suakin sieppaa se neonkeltanen wettex -rätti siä keittiön hanassa keikkumassa, niin mee suoraa päätä askartelukauppaan ja osta siältä nippu valkosia tiskirättejä. Ne on tarkoitettu niille, jotka tahtoo tiskirättiinsä jotain vekkulia, voivat painaa siihen vaikka perunalla, mut älä sää mitään paina, jos valkoisen haluat. Kallishan se nippu on, mutta voihan ne rätit käyttää moneen kertaan ku heittää valkopyykin sekaan. Ja kai ne valkastakin voi, jos ei millään raaski luopua.

No ni. Ja sit aurinkoon.

3 kommenttia:

 1. Mulla on pari tuollaista ite painamaani ja lahjaksikin olen antanut. En tiedä, mitä muualla maksavat, mutta en pidä pahana hintaa jos vertaa niihin kaupan valmiisiin värikkäisiin. Täällä on 1,35 / kpll tai 9 € / 10 kpl ( vai oliko se toistepäi? No anyway). Voi sitä rahansa pahempaakin haaskata :D

  VastaaPoista
 2. No kiitos vinkistä. Mulla on tiskirätteinä ollut mikroliinoja ja nyt viimeisimmät bambuisia kaunokaisia. Mutta nuo perusvalkoiset ovat myös jees.

  VastaaPoista
 3. Mimmi: 16 euroa 16 klp maksoin. Se on niin totta, voi pahempaankin tuhlata. Ainoa mikä on hassua, on se, että miksi aina on niin, että kuorimaton riisi on kalliimpaa kuin se kuorittu, johon on vaiva nähty. Täysjyvä kuin puhdistettu. Raakasokeri kuin valkaistu. Maustamaton kalliimpaa kuin maustetu? Värjäämättöät rätit kalliimpia kuin painetut?

  Pirkko: Minkä värisiä on mikroliinat? Nekin keltaisia? Mulla on yksi voittamani kudottu bamburätti, mutta Mies ei sitä oppinut käyttämään.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.