perjantai 15. kesäkuuta 2012

Tänään harmitti

Tänään harmitti koko päivän. Mutta tästä sain sitten vähän huulta heitettyä.

HS, yleisönosasto: Lehtipuulla, tekniikan tohtorilla, on asiat varmaan aika hyvin (tai sit tosi huonosti), koska hänen murheensa ovat vinossa tököttävät liikennemerkit. Jotta rumentavat tätä Suomen maata, kun siellä vinksinvonksin pitkin maanteitä sojottavat vailla minkäänlaista kunnioitusta vatupassia kohtaan. Ja pikkuteillä valloilla vasta holtittomuus onkin!

Voitteko kuvitella kuinka Lehtipuun perhe matkaa säntillisessä järjestyksessä maalle. Kapsäkit ovat ojossa takaboksissa ja kaulukset suorassa. Ajaa körötetään (vähän alle nopeusrajoituksen). Isä Lehtipuu osoittelee tienposkille ja paheksuu liikennemerkkejä. Äiti Lehtipuu nyökkäilee myötätuntoisena. Teini Lehtipuu pyörittelee silmiään takapenkillä ja päättää, että ikinä ei enää ota kaveria mukaan mökille. Ja se kaveri, se nyplää housunpolvessa olevaa reikää, ja koittaa olla nauramatta.

Ps. Vanhuksia kuivettuu nestehukkaan hoitolaitoksissa, mutta annetaanpa tälle murheelle oikein kolme leveää palstaa valtakunnan suurimmassa sanomalehdessä. Olen hämmästyksestä sanaton ja kuvaton.

8 kommenttia:

 1. On jollakin murheet.
  Tai sitten, joku psyykkinen kapasiteetti ei kestä käsitellä yhtään suurempia ongelmia, oli ne sitten julkisia tai henkilökohtaisia. Eräänlainen defenssimekanismi siis.
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se voikin olla se. Itsekkin sitä huomaa joskus, että pikkuasiat ärsyttää silloin, kun ei uskalla käydä en varsinaisen ongelman kimppuun.

   Poista
 2. Minäkin näin tämän otsikon netissä ja mietin hetken, että ymmärsinkö oikein... Meitä on moneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Ehkä joku siinä testasikin että meneekö todesta. Aprillipäivän yleisönosastokirjoitus.

   Poista
 3. Heh, suhteellisuudentaju =)

  Mutta tulin vain kommentoimaan, että löysin kivan blogisi, sulla on ihastuttavat jutut ja mainoa asenne elämään. Ilo näitä on lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiitos, olipas ihastuttavaa, haastavia kommenttejasi jään odottelemaan <3

   Poista
 4. Keväällä kerroit ”vääränvärisistä” tulppaaneista. Pihallani on ikivanha pioni ja se tekee välillä vaaleanpunaisia ja välillä tummanpunaisia kukkia. Tänä kesänä on vuorossa tummat. Ihmettelin asiaa naapurin Mummolle ja valisti minua, että maan happamuus vaikuttaa kukinnan väriin. Minulla on tapana aina syksyllä kaataa piharuukuista kaikki mullat pionipuskan alle… oppia ikä kaikki.
  T. Kellokauppias

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että palasit tähän aiheeseen! Se vielä olisi hauska tietää, tekeekö hapanmaa sinulle ne tummanpunaiset vai vaaleammat. Sittenhän voisit säätää happamuuden sen mukaan minkä väriset kukat haluat.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.