maanantai 29. lokakuuta 2012

Poskihampaita

Moni ajattelee, rahan pyörittävän maailmaa, mutta kyllä minä näin viikon valvottuani hampaitaan huutavan lapsen kanssa väittäisin, että uni se pyörittää maailmaan. Nyt ei pyöri kuin ajatus kehää.

Lapsi on kumma kapine, itkettyään surkeasti aamuneljään ja herättyään senkin jälkeen vähän väljä huutoon hän herättää pokkana ilonkiljahduksilla. Eihän siinä voi suu mutrussa itsekään olla.

8 kommenttia:

 1. Meillä oli kovin samanlaista karjuntaa viikko sitten.

  Yöllä ajattelin, että hampaita, hampaita. Seuraavana päivänä selvisi, että itse asiassa enterorokko. Mutta nyt alan epäillä, josko kyseessä kuitenkin olisivat olleet ne hampaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä menin heti tämän luettuani googlaan enterorokon ja sit tarkasteleen lapsen jalkapohjia. Ei mittään näy. Kai se teilläkin oli kahden (tai useamman) asian summa.

   Onko tyttönen nyt kunnossa?

   Poista
 2. Tuo on rankaa aikaa vauvan kanssa! Minulla on yksi hauska valokuva tyttären ensimmäiseltä vuodelta. Olin valvonut itkevän, hampaita tekevän tytön kanssa aamuviiteen ja nukkunut sitten tunnin, pari. Aamulla piti kuitenkin nousta viisivuotiaan kanssa aamupalalle. Sen jälkeen lähdettiinkin seurakunnan kerhon joulujuhliinja ystäväni nappasi meistä kuvan. Äidillä oli pohjoisen pallonpuoliskon komeimmat silmäpussit ja tytär nauroi tyytyväisenä sylissä! Onneksi se oli ohimenevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karsee ajatuskin, että kahden lapsen kanssa joutuu tanssiin kahden pillin mukaan... ja silmäpussitkin on sit varmaan tuplaturpeet!

   Poista
 3. Voin niin samaistua tuntemuksiisi..poskihampaat x2 matkalla ja heihei yöunet, rauhalliset leikkihetket päivällä ja ruokahalu. Koettelee se pientä ja isompaa. Ja nämä sitten tippuvat p.o.i.s. huoh.

  Niin, ja IHANIA kirjoituksiasi on ilo lueskella!
  jaksamisin, Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, "turhaa touihua"! vaik on se hyvä kun on tuollaiset väliaikaiset hampaat, kun hiekka tuntuu maistuvan hiekkiksellä yhdelle sun toiselle.

   ( sit kun ei syö eikä nuku, niin taatusti on vaikeempi kestää sitä hampaiden jomotustakin. )

   Poista
 4. viime yö oli jo parempi, kiitos Panadol!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.