sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Remonttia yövuorossa
Mies oli eilen korttipeli-illassa ja  lapsi nukahti "jo" kymmeneltä. 

Minä  sytytin kynttilät, vedin torkkupeiton 

jalkojen päälle ja istuin lukemassa sisustuslehtiä 
punaviiniä juoden? Niet. 

Vedin remppafarkut jalkaan ja juoksin autotalliin hekemaan kalustemaalia ja rupesin sutimaan päikkäreiden aikana pohjamaalaamaani ovea. Halusin saada siihen kauan janoamani naulakon ruuvattua huomenissa. Hullu mikä hullu. 


Aikaisemmin olin repinut ovesta verhoilun pois. Ovessa oli  entisten asukkaiden ennen nappisotia kiinnittämää nahkatikkikangasta! Nostalgia sai nyt väistyä, sillä tämä säilytyshanke menee nyt kaiken edelle. Ja olihan se vähän kissanraapimakin.


Kun (muutama muukin) homma oli tehty seisoin vielä useaan otteeseen ihailemassa valkoista ovea. Harjasin hampaatkin siinä muutosta ihaillen. Sovittelin Kaapelitehtaan Designtorilta ostamiani naulakoita käsissäni. Arvata saattaa, että kun 02.30 suuntasin sänkyä kohden lapsi heräsi. Instant karma.

4 kommenttia:

 1. Vielä tuhannet kiitokset yökyläpaikasta!!! On muutes ehkä ihanin naulakko, mitä ikinä oon nähny. En yhtään ihmettele, että oli kiire saada se paikalleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! "kiire" on suhteellinen, koskas ne designmessut nyt olikaan.... mutta joo, niin oli kivat naulakot (ruotsalaiset tietty!) että kaksi kappalein oravapuita ostettiin. MInää heti tulisesti mietin, että minne, että sain perusteltua, että tarvitsen!

   Poista
  2. Kiitos multakin <3
   Ja tosi makeet oravat, ooh, laita nyt asennettunakin kuvaa!

   Poista
  3. täältä löytyy aina majoitus! saatiin ne eilen kiinni, otan kuvan kun aurinko on sillä puolen huonetta ;)

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.