torstai 27. helmikuuta 2014

Onnenkantamoinen (remontissa) jatkuu


Ovi ja ikkuna tulivat ja ovat nyt paikallaan!

Melkoinen työvoitto tämäkin. Marraskuussa tilattu. Moneen kertaan uudelleen lasketut mitat. Aina uutta postia Fenestraan, että tämä ei nyt täsmää ja monta päivää uutta säätöä. Ja sitten kun oven ja ikkunan jo piti olla rahdissa -kuusi pitkää viikkoa myöhemmin- uutiset, että Fenestra on mennyt konkurssin. Ja uusi selvittelyrumba. Vai että  ette edes tiedä missä ovi on? Ai että ette rahtaa, ette anna takuuta jne. Toiset kaksi viikkoa joka päivä sähköpostia ja soittoja sinne tänne.

Mutta siinä ovi nyt on ja ikkunakin, molemman ilman takuuta tosin. Remonttimiehet laittoivat ne päivässä paikalleen ja rakensivat seinän ympärille. Putkimies sai lämmöt päälle. Alkoi näyttää huoneelta.

Nyt enään sisukset kuntoon: Kaikkialle laskeutuvan hiontapölyn siivoaminen. (Ei taida kolme imurointikierrosta riittää.) Epoksilattia betonin päälle,  lisää maalia ovi- ja seinäpintoihin. Takaseinälle kiinteä putket peittävä kirjahylly. Sitten taitaa alkaa se mieluinen puuha, sisustaminen!

Kesemmällä laitetaan sormipanelit oveen ja seinään, niinkuin siinä aina on ollutkin. Rakennetaan katos ylle.
...Ai niin, ja pihan fasadipuoli näyttää tältä. Sitä pääsen laittelemaan, kun vatsa ei ole enää tiellä. (Arvatkaapa miltä tytär näyttää jos sen antaa hetkenkin leikkiä omasssa pihassa...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.