sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Toteemi IIIEhkä muistatte tämän, josta kerroin tääläkin. Joskus vierähtää vähän kauemmin, ennenkuin taas saa kimmokkeen.

Muotoilin tänään silmät ja 18 rintasulkaa taltalla. Taisin tehdä elämäni ensimmäisen kerran taltalla jotain. Katsokaapas miten "sulat" kehittyvät. Aloitin ylhäältä ja alhaalla on jo paljon hallitumpaa jälkeä! Vähän sivalsin maalia ympärille, vaikka joudunkin vielä vähän hiomaan noita koloja.

Laskeuduin alas kun alkoivat hartiat väsymään ja muotoilin vielä nokkaa, joka kiinnitetään silmien väliin ties miten kun se aika tulee. Kaipasin ruuvipenkkiä, kun puristin pientä lipsuvaa palaa käsissäni ja koitin sahata kulmia.

Toteemi saa aikanaan vielä siivet ja väriä pintaan.

***
Onnellisen väsynyt. Pikkuveli kyläili yli yön. Uitiin ja uitettiin koiraa, pelattiin mölkkyä ja petanqueta. Ja sain vihdoin grillauskaverin (Meillä ei grillata "ikinä" sillä Mieheltä puuttuu jokin miehille tyypillinen grillausgeeni ja joudun aina suostuttelemaan) Taisin kuitenkin touhuta vähän liikaa. Nyt lepoa, sillä huomisen ohjelma vielä auki.

6 kommenttia:

 1. Jännittävää nähdä miltä toteemi näyttää valmiina. Hieno on jo tässäkin vaiheessa.

  mekin löydettiin miehen kanssa tänää täydellinen uimapaikka, ihan meidän läheltä. Nyt voi käydä uimassa joka päivä, montakin kertaa :) ihanaa kun on kesä!

  VastaaPoista
 2. Sinä se jaksat touhuta helteistä huolimatta = ) Teidän piha on varmaan tähän aikaan kesästä upea!

  VastaaPoista
 3. mää en osaa nyt yhtään kuvitella mitä kokoa tämä on. Kerro!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää :) meiltäkin puuttuu tuo geeni, mikä virhe! Olen ripotellut ympäri asuntoa ruokaohjeita ja lehtileikkeitä grillauksesta ja grilliruuista, mutta ei nappaa. Muutamat maissit silloin tällöin saan. Onneksi miehen veli on tässä vähän innokkaampi ja saamme usein kutsuja kesteille :)

  VastaaPoista
 5. Solen: se on autuasta se.

  Mulla oli lapsena niin kiva uimapaikka lähellä, että nyt taitaa olla asenne ongelmaa, kun pitää mennä läpi ankean kerrostaloalueen, että pääsee uimaan ja sittenkin on vastassa täpötäysi pieni pläntti jota ei kehtaa rannaksi kutsua! ...No koiralla sentään on hyvä uimapaikka...

  Kotivalo: aktivoidun seiskan aikaan kun aurinko laskee ;) Piha on mukava juu, mutta juuri nyt on sellainen lähes kukkimaton jakso. Juuri kävin siirtolapuutarhalla lunttaamassa, mikä tähän aikaan kukkisi.

  Piilomaja: taitaa olla noin nelimetrinen tuo runko ja läpimitta puolisen metriä.

  Minsdesign: en ole siis yksin. Olen muuten juuri kipasemassa grillaamaan, koitan olla itse aktiivinen...mutta kyllä sen huomaa, kun pääsee grillimestarien luokse vieraaksi että toista se on kuin minun vaatimattomat yritykseni.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.