perjantai 22. lokakuuta 2010

Lämpimään

Kun heräsin maa oli kuurassa ja talo kylmä. Tuntui uhkarohkealta tulla peiton alta pois. Kun olen tietyllä tapaa väsynyt, näen usein unia, joissa en näe tarkasti. Viime yön unissa en oikein kuullutkaan.

Minäkö se vain hytisen vai onko talo tosiaan niin kalsa. Joka tapauksessa kääntelin lisää termostaatteja. En oikein tiedä onko siinä jokin logiikka, miten niitä säädellään kaukolämmön kanssa. Olen pitänyt vähemmällä niissä huoneissa, joissa ei juuri olla.

Porkkanainkiväärikeitossa on miehen mielestä inkivääriä "riittämiin". Minusta juuri sopivasti, kroppani tarvitsee tulta!

Olen onnellisen helpottunut varatuista lennoista ja hotelleista. Tätä lomaa on koitettu järjestää kauan.

Iltaisin koitamme kumpainenkin yhtäaikaa nähdä mitä kannettavan ruudulla sanotaan. Keskusta vai rantahotelli -molemmat! Aluksi neljä yötä tuolla? Vai sittenkin täällä? Otetaan auto! Miten mukavaa onkaan suunnitella yhdessä. Ja kuin yhteisestä ääneenlausumattomasta päätöksestä jättää ilmaa suunnitelmiin.

Nämä linnut lentävät etelään.

4 kommenttia:

 1. Minä kuuntelen unien viestejä. Kirjaan joskus ylöskin. Jos unikin kertoo, ettei enää näe eikä kuule, niin kyllä se kuulostaa tosiaan loman paikalta.

  Hauska kuulla, että sille nyt vihdoin järjestyi paikkansa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa reissua teille. Hymyilytti tuo sun unijuttu. Ettet näe etkä kuule. Mulla meinaa olla sellaista silloin kun valvon, mutta unessa aistit ovat vielä pelittäneet.:)

  VastaaPoista
 3. Kerttu: Olen lukenut luonnonkansoista, jotka jakavat uniaan nuotioilla, tai ovat ainakin jakaneet, lieneekö niitä heimojakaan enää. Länsimaissa kukaan ei jaksa kuunnella toistensa unia.

  Outi: olen aamuisin aina helpottunut, kun huomaan näkeväni ja kuulevani ihan kirkkaasti!

  Kiitos Satu: lähdemme lentoon kun loka lentää ja pakkanen paukkuu.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.