keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Missä aita on matalin


Puutarha lakastuu. Oravien nakertamat omenat senkun litsaantuivat lehtipeiton piilottamina jalan alla. Siirtelin ensin lehtiä hetken haravalla ja huomasin sitten, että minun ei tee tippaakaan mieli haravoida. Minulla on ikävänkarkoitusohjelma käynnissä, eikä siihen kuulu itsensä piiskaaminen. Tai ainakin se saa riittää, että aamuisin nousee parin torkutuksen jälkeen ja suoriutuu töihin ja ulos maailmaan.

Menin sisään, otin suun täydeltä suklaata, ja koska ruokakauppaan meneminen tuntui lähes yhtä pitkäpiimäiseltä, nappasin koiran hihnaan ja suunnistin kiinalaiseen.
Sanokaa mitä sanotte, mutta joskus on syötävä fästfuudia, jotta saa elää sitä sloulaiffia. Skipattava kaikki rutiinit ja puuhattava mukavia.

Nyt mennään siitä mistä aita on matalin.

PS. ja meidän kaikkien syksyn piristykseksi suunnittelen arvontaa!

15 kommenttia:

 1. Oikein!

  Syökö oravat omenia? Olenkin ihmetellyt mikä omenia nakertaa.

  VastaaPoista
 2. Samaa ihmettelen minäkin, syökö oravat omenia? Meillä on pihassa yksi omenapuu, joka tuotti vain muutaman omenan ja nekin nakerrettu melkein kotaa myöten.

  VastaaPoista
 3. Ihan taatusti oravat syövät omenia. Rontit!

  Kuulostaa varsin terveeltä tuo päivän ajattelusi! Mukavaa loppuviikkoa! Täällä suunnataan syyslomalle!

  VastaaPoista
 4. Karhin koulu ja Jaana: Minulla ei ole tästä tieteellistä näyttöä, mutta nakerrusjälki viittaisi oravan hampaan kokoon...ja minun on vaikea kuvitella rusakoita nakertamassa omenia.

  Meille tämän on uusi ilmiö, Johtuukohan siitä, että tämä on eka vuosi, jona omenat on lojuneet puun alla.

  VastaaPoista
 5. Nonna: ihanaa, raikasta, reipasta, rentouttavaa syyslomaa!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa oloilu-lomaa sinulle !
  Ja kyllä oravat on omppurosvoja (kuten kolmas tyttäreni..mamman käskystä:))
  Olipa kiva postaus sinulla-
  terkuin toinenkin lomaileva täällä koneen ääressä haahuilemassa:))
  maria

  VastaaPoista
 7. Hyvä asenne! Mulla ollut vähän samanoloinen jakso tässä. Aamut on yleensä hyviä.

  VastaaPoista
 8. Oikea asenne. Pääsikö fieldikin kiinalaiseen syömään? Meidän fieldi tykkäsi Kiinassa syödä Suomesta tuodun koiranmuonan (special dieetti)lisäksi välillä thaimaalaista ja intialaistakin kotiintuotua ruokaa.Tuojat saivat haukkuvan yllätyksen ulko-ovella. Liisa

  VastaaPoista
 9. Ei aina oo pakko. Välillä voi vaan olla ja hitailla = ) Sanoo hän, jota ahdistaa se, että huomenna on PAKKO siivota kasvihuone myrskyn tieltä varastoon...

  VastaaPoista
 10. Maria: Nonnalle vain lomaa toivottelin, minä pelkästään henkisesti lomalla illat! Mutta hyvää lomaa sinullekin, omaani joudun odottelemaan vielä joulukuulle asti, mutta muutama irtopäivä on saatava pitää ennen sitä, että jaksaa.

  Maijja: aamuissa ei muuta vikaa, kun että kovin aikaisia ovat. Se onkin tärkeetä, että vaikka väsyttää, vastaanottaa uuden päivän ilolla. Mä olen aamuisin hyväntuulinen lähes poikkeuksetta, ellei sitten uni jäänyt lyhyeksi.

  Liisa: meidän koira on monipuolinen sekasyöjä ja söi kuin söikin seuraavana päivänä kinskin loput. Vatsansa ei koskaan tykkää huonoo muusta muusta kuin ruohon syönnistä ja sekin taitaa olla harkittua puhdistautumista. Saisi vaan puhdistautua johonkin muualle kuin vakoisella matolle!!

  Kotivalo: Hitailu ihanaa, mutta perussuomalaisille luterilaisille usein vaikeaa! Vaatii vuosien opettelujakson. Ai että myrsky, no täytyypi tehdä pihassa kierros ja katsoa mitä pitää viedä suojaan.
  Kiitos varoituksesta, olen ehkä ollut uutispimennossa. Katsellut vain kapselila ylös nousevia kaivosmiehiä ja herkistellyt.

  VastaaPoista
 11. Ihana tämä: "Sanokaa mitä sanotte, mutta joskus on syötävä fästfuudia, jotta saa elää sitä sloulaiffia. Skipattava kaikki rutiinit ja puuhattava mukavia. "

  Meillä on ollut juuri tuota ilmassa. Jos saan, lainaan näitä sanoja. Ja lainasinkin juuri tuohon yllekin:)

  VastaaPoista
 12. Näin juuri! Minunkin tekisi mieli mennä siitä mistä aita on matalin. Kun töissä sitä ei voi tehdä, se on pakko tehdä kotona ja kotihommien parissa. Kai se on tämä syksy, ainakin jossakin määrin. Ja kyllä juu, aamut ovat periaatteessa parhaita. Kuudelta on vain niin kovin pimeää. Onneksi makuuhuone on yläkerrassa, niin voi vaikka kieriä alakertaan kahvinkeittimen luokse.

  VastaaPoista
 13. Ihan mahtava elämänohje, kannatan koko sydämestäni: Fastfood mahdollistaa SlowLifen, jep, joskus juuri näin.

  VastaaPoista
 14. Joola: lainaa pois! sillä verukkeella voi tehdä vaikka mitä!

  Papu: ihan samat aatteet kierimistä myöden. Kotoohan se on aina pois kun työt on kuitenkin tehtävä.

  Pirkko: Asenne vapaa, mutta pakollinen!

  Kirjoilijatar: Kyllä, paino sanalla JOSKUS!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.