maanantai 28. helmikuuta 2011

KeittiöNeljä vuotta keräilimme ja säilöimme nurkissamme keittiönkaappeja 50-luvulta. Niitä, joita joku muu purki asunnostaan. Toiveena oli laittaa joskus vielä ihana
alkuperäinen keittiö.
Kuvat: Martti Järvi

Nyt on tullut vähän käytännöllisyysajattelu vastaan. Keittiömme on käypä tällaisenaankin, ja ne fiftarikaapit niin pieniä! Hyvä kun astiamme ja ruokatarvikkeemme nyt edes mahtuvat. Pakko hyväksyä, että tämä ON nyt keittiömme ja aika pitkään.

Säästämme kaapeista ja tasoista vain ne, joille on jotain muuta käyttöä. Ne jotka ovat tukkineet autotallia ja varastoja joutavat pois. Jos joku siis haluaa eri kokoisia täyspuisia kaapinovia, ruokakaapinovia ja näitä kaappeja, niin sähköpostia tulemaan.

12 kommenttia:

 1. Katson näitä puolitoista vuotta vanhoja kuvia ja huomaan, että vihdoin olemme saaneet tuon listan paneelin reunaan paikalleen!

  VastaaPoista
 2. Onhan tuo nykyinenkin keittiö tosi kaunis! Missä päin Suomea kaapit ovat?

  VastaaPoista
 3. ps. listojen saaminen paikoilleen ON varsin työlästä! ;) Mulla uupuu aika monesta kohdasta...

  VastaaPoista
 4. Pellon pientareella: täälä pääkaupungissa kaapit ja ovet! Joo, meillä puuttuu suuri osa listoista, sais siitäkin tilaa autotalliin, kun saisi ne vihdoin paikalleen. Mikä palapeli!

  Kiitos Maria!

  VastaaPoista
 5. Todella hyviä kuvia. Ihana keittiö ja valo.Ihan tuollaisenaan. Mutta hui, miten laiha olet! Toivottavasti et kärsi ainakaan pitkään raskauspahoinvoinnista, ettet ihan luurangoksi muutu.Koirasi on niiiiin söpö ja odottelee kiltisti ruokaansa kuvauspalkaksi. ;)
  Ninni

  VastaaPoista
 6. Ninni: Aloin melkein kikattaan. Huoli pois, kuva on ainakin puolitoista vuotta vanha ja minulla jo kunnon vatsa! Pahoinvointia ei ole ollut nimeksikään sen jälkeen kun aloin syödä noin kahdeksan kertaa päivässä ;)

  Kuvat tavallisesta poiketen ammattilaisen.

  VastaaPoista
 7. Kuules muruseni : ) Kuinka paljon sulla on niitä kaapinovia? Mä voisin nimittäin kaapata ne kaikki : D

  VastaaPoista
 8. Pala kakkua: Näillä on ollut jymyvienti. Uuta kotia on tarjottu kahdeksasta eri huushollista, ja ensinmäinen yhteydenottaja on tulossa torstaina kello 17.30 jälkeen katsomaan/hakemaan. Jos hän ei niitä jostain syystä ota, olen luvannut ottaa yhteyttä teihin muihin kyselijöihin järjestyksessä. Kannattaa siis laittaa puhelinnumeronsa sähköpostiini jos haluaa olla hollilla. Perjantaina meinaan lähtee kaatiskuorma, ja siihen mennessä kaapit pitäis saada alta pois!

  Olen riemuissani, että hyvät kaapit ja ovet saavat uuden kodin!

  Arvomme vielä tuota yhtä, josko pidämme vai luovumme. Muut lähtee ilmaiseksi, mutta sen minä kyllä taidan veloittaa.

  Ilmaiset: On siis neljän kaapinoven kiinteä kokonaisuus ja sen lisäksi kaksi pitkää kaapinovea. Ja kolmisen pinenmpää ovea. (irtonaisia)

  VastaaPoista
 9. Jään odottelemaan, josko meillekin löytyisi yksi niistä... : D

  T: Jutta von Pauninperä ; )

  VastaaPoista
 10. Pala Kakkua: Sinäkö se olet tuolla söpöllä nimimerkillä! aikani kävin kurkkimassa blogiasi, mutta siellä ei silloin tapahtunut vielä mitään!

  VastaaPoista
 11. No juu ei... : ) Aika ei oikein tuppaa riittämään, mutta kun olen kova tyttö leipomaan, ajattelin tehdä kakkubllogin. Kaikki aikanaan, ehkä ; )

  Hali!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.