torstai 10. helmikuuta 2011

Pirte(lö)ä?Toissavuotinen joululahja, pieni näppärä monitoimikone, ei ole jäänyt kaappiin pölyttymään kuten pelättiin. Varsinkin viikonloppuaamuisin sillä surautetaan ensin luonnonjogurttipohjainen pirtelö, ja sitten vähän suutinta vaihdetaan ja puserretaan tuoreet hedelmät Miehelle lasilliseksi appelsiinimehua, minulle verigreippiä. (Nytkin valuu kuola pelkästä kirpsakasta ajatuksesta.)

Vielä hetki aurinkoa lasista. Sunnuntaina sitten viikoksi etelänaurinkoon. Menen moikkaamaan ystävää Teneriffalle, jonne hän muutti Espanjasta ja suitsait sukkelaan rakensi elämän sinne, kun osui oikea kohdalle.

Loma tulee tarpeeseen. Tahtoisin nukkua, nukkua, nukkua...

8 kommenttia:

 1. Olen vähän huono noissa koneissa. En tiennytkään, että samalla härvelillä voi sekä sekoittaa, että puristaa mehua = )
  Mukavaa matkaa. Oi kun pääsiskin lämmittelemään luitaan aurinkoon!

  VastaaPoista
 2. Oi, miten herkullisen näköistä. Verigreippimehua ei ole tullut kokeiltuakaan. Sen lusikalla syöminen on niin sotkuista että jää usein kauppaan vaikka muuten pidän mausta.

  Kiitos muuten nauruista, jotka sain edellistä kirjoitustasi lukiessa :D Henna-värjäys on elävästi muistissa!

  VastaaPoista
 3. Verigreippimehu kuulostaa aivan ihanalta, tykkään greipistä! Meilläkin tehdään noita luonnonjogurttipohjaisia pirtelöitä, lapset tykkää onneksi myös!

  Oikein ihanaa, leppoisaa reissua! Tekis terää itse kullekin! =)

  ps. Muakin nauratti tuo edellinen värjäyspostaus! =)

  VastaaPoista
 4. Tästäpä tulikin hyvä vinkki viikonlopun aamiaseksi (omat aivot ovat ollet jumissa jonkin aikaa, jäätynyt kai....) Kuvat Afrikasta piristivat ihanasti tätä talvista arkea, toivottavasti tulee pari aurinkoista kuva Teneriffaltakin tänne blogin puolelle:) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 5. Kotivalo: tää on maailman mahtavin härveli. On vaan sellainen pieni 10 cm korkee alusta johon vaihdetaan raastinta, teharikulhoo, puristinta ja rouhinta! pohja seisoo koko ajan keittiön tasolla, muut härpäkkeet piilossa. Ei tuu sitä kynnystä aloittaa. Ja sit kaikki osat konepestäviä. Tykkään!

  Kiitos, siellä on ollut vähän koleaa, mutta olen tilannut auringon.

  Tytti: mä himoitsen verigreippiä, mutta sama juttu, syömättä jää, jos ei mehusta.

  Nonna: banaani on uskomaton, se yhdistää lähes kaiken! Omenan ja mustikankin.

  Eve: kiitos, tästä tuli nyt tälläinen matka suma, mutta sitten ei mennäkään vähään aikaan kesämökkeijä pidemmälle.

  Katsotaan millainen reissu tulee, kun pääsen paikallisten opastukseen.

  VastaaPoista
 6. Ihania pirteitä pirtelöitä! Ja kone vaikuttaa kovin näpsäkältä, ihan laittaa miettimään että pitäisikö harkita itellekin.
  Aurinkoista, ihanaista, lämmintä ja rentoa lomaa sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Kunpa noita smoothieita ja pirtelöitä tulisi tehtyä enemmän... kai se kaipaa vain sen, että ottaisin koneen esille tuohon... mutta mihin se mahtuu???

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihanan näköistä pirtelöä. Nam. Ja niin elävät kuvat sinulla.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.