lauantai 21. toukokuuta 2011

Tyttöjuttuja

Sain vieraita jo torstai-iltana. Ystävätär kolmivuotiaan tyttärensa kanssa saapui Tampereelta, ja kohta oli dimangeja ja kultahilettä suloisesti kaikkialla. Kaksi ihanaa vapaapäivää. Melkein voin laskea viisi tyttöä, mukaanlukien vatsan ja koiran.

Mies oli lähtenyt merille. Miehistöksi kaverin veneen kotisatamaan purjehdukselle. Kun hän ei ollut dokumentoimassa metamorfoosiani, joka lauantaiaamu edestä, takaa ja sivulta, me likat teimme sen.

Koska porukassa oli kolmivuotias, ei se siihen jäänyt, että noin vain kolmella pyörähdyksellä olisi selvitty! Katseltuaan tuota kummaa toimistusta, tahtoi hän olla seuraava ja käännähteli kohta sinne tänne kädet jännityksestä sojottaen. Voitteko kuvitella hänet siinä?

Ja sitten vielä yhteiskuvia. Tulipas hauskoja koko setti. Tulkaa taas T ja S!

13 kommenttia:

 1. Ylempi kuva saa ihan sanattomaksi! Lumoava. Kiitos vaan vielà kerran etanapostista.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten hurmaavia kuvia ja tunnelmia:)!

  VastaaPoista
 3. Söpö massu:)Siellä pikkunen köllöttelee.Laita joku päivä kuva niistä vaunuista jos viitsit.
  Mä olen ihan hulluna noihin vanhoihin nukenvaunuihin.
  Nyt on hakusessa Lyytille 60-70 luvun nukenvaunut.

  VastaaPoista
 4. LIssu: hyvä jos tykkäsit ja "loistat nyt pimeällä"!

  Hannah ja Eve: kiitos, kiitos!

  Sannu: Heti huomenna laitan. Sillä Vallilan itsepalvelukirppiksellä oli muuten superihanat valkoiset vanhanmallisetkin leikkivaunut, veikkaan että 20-luvulta, mutta niissä hintalapussa sanottiin jo 130 euroa, joten pitäydyin näissä toisissa.

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan suloinen tyttö! :)
  Edelliseen postaukseesi liittyen; olen täysin samaa mieltä kanssasi noista ympäri maailmaa tuotavista superruoka-aineista. Kerran kuuntelin erään ravintoasiantuntijan esitelmää, ja esimerkiksi "tavallisella" suomalaisella mustikalla on paljon parempi ravintoarvo kuin noilla mainitsemillasi gojimarjoilla. Kai se tavismustikka ei kaikille enää ole niin trendikästä... :/

  VastaaPoista
 6. Taas nyppii se tosiasia ettei minusta ole kummaltakaan raskausajalta yhtään edes tuon tyyppistä kuvaa.

  En oikein edes tiedä miksi. "Ei vaan tullut otettua".

  VastaaPoista
 7. Voi mieletön! Onpa ihanat kuvat! Voiko olla hellyttävämpää =)

  VastaaPoista
 8. Ansku: Mulla oli joskus sellainen kirja, jossa oli kaikkien raakaruoka-aineiden keskimääräiset ravintoarvot. Mihin se mokoma hukkuikin!? oli loistava, tykkäsin siitä katsoa, mitä kulloinkin olisi hyvä popsia.

  Eve: Hyvät muistot jäi viikonlopusta ja palaa mieleen, kun tätä katsoo!

  Piilomaja: Pahus! Noita "jotenkin se jäi" -tyyppisiä kertaluonteisia hetkiä on mullakin useita.

  Mutta lohdutus: Ainakaan kasvokuvat ei kyllä enää seitsemännellä kuulla itsetuntoa nostata. Joten jossa sulla ei ole raskauden turvottamista kasvoista dokumentointia, niin siitäkin voi olla tyytyväinen. No, sitten on tietty nitä, joilla ei näy kasvoissa mitään...

  Katseeni: Kiitos! Tässä tälläinen kolmen tytön jono!

  VastaaPoista
 9. Onpas sulla pieni vatsa! Vaikka onhan sillä vielä hyvää aikaa kasvaa koko kesä. Hauskoja kuvia, pikkutytön poseeraukset ovat hellyttäviä.

  Heli

  VastaaPoista
 10. Heli: suurin paisuminen taitaa olla vasta edessä (kääk!). Omasta mielestä nyt jo valtava, vatsanahka piukeena mennään.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.