tiistai 22. marraskuuta 2011

Joskus hätäinen on hyvä





Hyvää kannattaa odottaa, mutta kun sen näkee on paras toimia heti. Varsinkin jos viimeistä paria viedään!

Matkalla keramiikka harrastukseen näin lempikenkäkauppani näyteikkunassa pilkistävän jotain kauan etsiskelemääni. Ostopäätös syntyi siinä kadulla: jos vain nuo ovat kokoani ja tuntuvat hyvältä jalassa, en paljon hintalappua vilkuile, ajattelin.

Ja ne olivat!! Mikä tuuri, viimeisenä jäljellä koko 38 ja täydellinen istuvuus. -20% tasoitti vähän hintalappua. Sydän läikähti.

Siinä ei kauaa nokka tuhissut. Ja näin yhden yön nukuttuanikin ne tuntuvat yhä täydellisiltä.

7 kommenttia:

 1. Ihan tosi hienot kengät.

  Mie olen kans oppinut että niinhin on tartuttava heti jos löytyy mieleiset ja mitkä on vielä hyvät jalassa. Ja nuo sammakkomerkkiset ovat, ainakin miun jalkaan.

  VastaaPoista
 2. Oikein!
  El Naturalista - ehdottomasti yksi parhaimpia kenkiä.

  VastaaPoista
 3. Tytti: "Sammakot" sopii paksun pohjansa kanssa tosi hyvin tänne Suomen oloihin, vaikka espanjalaisia ovatkin. Ovat kyllä jotkin mallit vähän painavia ja kömpelöitä "traktoreita". Nä mä melko siro El Naturalistan kengiksi.

  Anni: Jos asustat Helsingissä päin niin Kalliossa on kaksi lempi kenkäkauppaani, joissa on hyvät El naturalista valikoimat ja muutenkin kengät ihan minun makuuni. Toinen (Derby) on toisen linjan ja Hämeentien kulmassa, toinen vastapäätä Sörnäisten metroasemaa.

  VastaaPoista
 4. Aaah, kiitti vinkistä. Siellä pitää päästä käymään..joskus..

  VastaaPoista
 5. Oi mitkä El Naturalistat! <3 Minulla on myös yhdet kengät kyseistä merkkiä, ja ovat niin hyvät jalassa... Muutenkin nuo sammakkokengät ovat jotenkin niin minun tyyliäni.

  VastaaPoista
 6. Kuljen vieäkin iloiten niiden ohi eteisessä, mutta en ole saanut vielä jalkaani, kun en ole ehtinyt sutaista pintasuojaa, enkä millään ohdi pilata niitä, vaikka mieli paloi eilenkin vetäistä ne kyläreissun ajaksi jalkaan!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.