lauantai 10. joulukuuta 2011

Haalarilaahustus

Satakahdeksankymmentäseitsemän senttinen isäni osti kaksi kymmentä vuotta sitten hintsusti liian pienen pilkkihaalarin. Hän antoi sen Miehelle muutama vuosi sitten, mutta se oli hartioista pieni. Kun se siinä roikkui eteisessä, niin minä vetäsin sen jokin sysimusta talvi ilta päälleni koiran ulkoilutukseen lähtiessäni. Käärin puntteja ja hihoja 10 centtiä. Laahustin siinä suloisessa lämmössä läpi tuulen ja tuiskun monta iltalenkkiä sinä talvena. Sanomattakin selvää, että naapurit eivät tunnistaneet...tai eivät ainakaan moikanneet. Mikä on tietysti kaksi eri asiaa.

Kaivoin sen äsken ullakolta esiin ja siksakkasin vihdoin puntit ja hihat sopiviksi. Leveähän se on, olen kuin giganttivauva sen sisällä. Mutta siihen aion tänä talvena hypätä kun itkuhälytin pärähtää tai kun on mentävä iltalenkille, vaikka räntää tulisi vaakatasossa.

* * *

PS. Mies oli unohtanut kertoa, ettei hän lähdekään  Etelä-Afrikkaan, muisti vasta kun pyysin tuomaan erästä paikallista voidetta! Olin hetken niin ärsyyntynyt, (turhaan täälä keräsin henkisiä voimavaroja yh-jaksoon) etten huomannut olla edes helpottunut. Mutta yhtä kaikki, hän on nyt täällä!

PPS. Ostetaan rengaskantoliina kivalla kuosilla! Jos sinulla ylimääräinen ota yhteyttä.

10 kommenttia:

 1. Tollanen haalari on just parhautta sellaisella ilmalla, kun ulosmeneminen ei huvittaisi lainkaan. Eikä sillä ole mitään väliä tunnistaako naapurit vai ei ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan helppoa pujahtaa haalariin! mulla ei ole ollut haalaria kolmeenkyt vuoteen, mut ehkä pitäis...

  VastaaPoista
 3. Pilkkihaalari on ihan parasta! Minulla on appiukon vanha, mutta se on sellainen puna-sähkönsini-musta. Ruma, mutta lämmin ja kätevä talvisillä ulkokuvausreissuilla. Voi kunpa läytäisin jostain sopuhintaisen vaikka armyvihreän kokoaalarin.

  VastaaPoista
 4. Elämäni matkat: niin joskushan sitöä suorastaan toivoo, ettei kukaan tunnista! (vaikka onkin aivan mahtaviä nämä meidän kylän ihmiset, mutta huonoo tukkapäivää katsos riittää ;) )

  Anonyymi: ja sinne alle voi puhee mitä vaan tai olla pukematta!

  Aurinko ja kuu: joo ulkokuvauksissa seisoskellessa ei mikään ole liikaa. Kyllä pilkkihaalari peittoaa goretexit mennentullen!

  VastaaPoista
 5. Mua jäi kiinnostamaan mitä voidetta tilasit reissusta? Itse sain Etelä-Afrikasta öljyä estämään raskausarpia, lentoemokaverini vannovat sen nimeen. Olen haalinut erilaisia rasvoja ja öljyjä useammankin purkin mutta kovin on vaan jäänyt käyttö vähälle.

  Heli

  VastaaPoista
 6. Heli: Maailman mahtavin silmänympärysvoide! Mulla on todella herkät silmät vuotaan jos niiden lähelle osuu yhtäänkin jotain epäsopivaa. Tällä Honey Suckle Eye Gel (House of Honey) Voiteella voin jopa peittää silmät! Jos vaan Mies sitä mulle löytää, niin tilaus on noi 15 putelia, siitä riittää sullekin. Kolikonkokoinen purkki ei maksanut kuin 3 euroa Suomen rahassa.

  Muista syödä öljyjä sisäisesti, se on paras vakuutus raskausarpia vastaan. Mulle ei tullut ainuttakaa...muita "iloja" sitten kyllä.

  VastaaPoista
 7. Ja nyt tajusin ettet ole tainnut täällä mainita vauvan nimeä. Anteeksi! Poista vaan äskeinen kommenttini.

  VastaaPoista
 8. nappasin pois! eli tässä kaik muu mitä kirjoitit:

  Mahtavaa, mä testaan mielellään voidetta kun sitä jossain vaiheessa saat.

  Mä olen nauttinut sisäisesti lähinnä suklaasta ja munkeista saatavia öljyjä heh. Olen myös kuullut, että arpien muodostuminen olisi paljon geeneistä kiinni mikä sopii mulle. Vaikka saa raskaus jättää jälkiäkin, en odota että kaikki palautuisi ennalleen. K sanoi, että jos vatsanahka jää pussittamaan, niin laitetaan sinne toinen vauva. Kätevää! Hahhaa.

  ja siihen sanon että:teillä hyvä ratkaisu pussittavaan mahanahkaan, ehdotan sitä laajalla levikillä kaikille!

  VastaaPoista
 9. Nuo haalarit on ihan loistavat! Mikään keli kun ei ole liian huono ulkoiluun, on vaan vääränlaisia vaatetuksia :) Mun isältä taitaa löytyä vielä 80-luvun alkupuolen stailit lasketteluhaalarit jemmasta, ehkä kysyn niiden kohtaloa ja otan ne omaksi :D

  VastaaPoista
 10. Henna: Kysy! mikä parasta mun isukin vanhoihin haalareihin mahtuu vauva kantoliinassa sisään, tänään testasin!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.