torstai 22. joulukuuta 2011

Ja valkeus tuli!Ihana hentoinen lumihuntu oli valaissut maailman yön aikana! Mennään niukinnaukin pakkasen puolella, mutta se riittää. Ei tarvitse luututa koiraa joka piipahduksella ulos, kodin jokaisen lampun ei tarvitse palaa, ja tekee mieli ulos.

Eilen lyijykynä sai väisyä hyllynreunoilta, kun leimasin lastenhuoneen vaatteiden nimikyltit. Minulla on viimeksi lapsena olluit leimasimia. Ne kuivuivat aina alta aikayksikön. Mokon kirjainsetti oli vastustamaton. Toivottavasti laatuhintasuhde kohdillaan. Ostin sen itselleni joululahjaksi, enkä tietenkään malttanut edes jouluun. Kyllä on helppoa olla aikuinen! Saa tehdä niinkuin huvittaa.


5 kommenttia:

 1. Suloiset leimajutut!! Oon haaveillut jo jonkinaikaa leimasimesta, mutten ole vielä muistanut/raaskinut ostaa...tai ei ole tullut vastaan :)
  Alleviivaan kaksi vikaa lausetta! Aikuisten oikeudet on omaa luokkaansa ;) toki velvollisuudetkin, no viis niistä!

  Mukavaa joulua! ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea tuo nimikyltti juttu ja tosi hienon näköinen :)
  Ja täälläkin on maa vihdoin valkea! Toivotaan että pysyisi ainakin joulun yli!

  VastaaPoista
 3. heidi: niin, vastuu ja vapaus! Olen katsellut erilaisia leimasimia vuosikauden sinellissä mutta nämä kirjaimet vetosi graafikkoon ylivoimaisina! suuri moninaisuus käytettävyydessä.

  Aleksandra: pelkään pahoin, että sulaa puolessa tunnissa, jos yhtään lämpenee, mutta toivotaan!

  VastaaPoista
 4. Miekin olen haaveillut kirjanleimoista, ja noissa on tosi hyvä fontti.

  Valoisuus tosiaan saa tahtomaan ulos. Tänään meillä riemuittiin siitä että ensimmäistä kertaa viikkoon ei satanut mitään. Maa on jäässä ja huurassa, mutta lunta ei vielä näy. Päästiimpä senkin takia oiken hyvälle iltalenkille kun pienemmän rattaat ja isomman polkupyörä kulkevat yhä vaivatta.

  VastaaPoista
 5. Tytti: Niin oli, sellainen uskottava perusfontti!

  Ainut syy miksi en korkeita kinoksia toivo on vaunujen työntäminen! Sitten isompana menee jo pulkassa, mutta nyt ei ihan vielä.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.