lauantai 3. joulukuuta 2011

Hirveän hyvääOlen iloinnut ystävän puolesta, joka sai töitä! Hän vitsaili parantuneensa "lapsispitaalista". Siltä se kuulemma tuntuu hakea kahden pienen lapsen äitinä töitä muutaman vuoden paussin jälkeen. Monessa haastattelussa oli lämpötila pudonnut monta astetta, kun oli tullut ilmi että pienten lasten äiti...Mutta nyt on lyöty kättäpäälle mieluisesta paikasta! Iso juttu näinä aikoina.

Mummi ja Vaari piipahtivat perhetuttujen kanssa matkalla Tallinnaan. Toivat niin komean kuusen jalan, että sellaista ei kaupasta saa. Painavassa käsintehdyssä rautajalassa ei kuusi kaadu hirjimmassakaan menossa. Ja vettäkin sinne mahtuu niin, ettei joulupuu kuiva, vaikka jäisikin muutamaksi päiväksi oman onnensa nojaan.

Kohta työnnetään hirvipaisti uuniin ja toivotaan, että on yhtä maukasta kuin eiliset hirvipihvit. Oli hirveän hyvää Viinilehden vuoden 2011 punaviinin* kanssa. Minä en ole viimevuosina juuri punaviinistä innostunut mutta tätä ostettiin heti tänään lisää.*Tommasi Viticoltori, Ripasso 2009

6 kommenttia:

 1. Me tarvittaisi tuollainen kuusenjalka myös. Viime vuonna kuusi muistaakseni kaatui kahdesti tunnin sisään heti ekana aamuna.. Tikut ja takut asialla ; )

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkia !

  Hirvenliha on mahtavan hyvää, ai että. Meillä menee kohta peurapaisti uuniin, ei huonoa sekään ! :-)

  VastaaPoista
 3. Nanna: siinäpä olis jollekulle mainio liikeidea! Kysyntää riittäisi.

  Petriina: Mistäs on peura kotoisin? Onko joku käynyt itse kaatamassa. Liputan kyllä riistan puolesta jos lihaa aikoo syödä. on luomua ja saanut juoksennella vapaudessa.

  VastaaPoista
 4. Loistolöytö tuo kuusenjalka. Me tuskailimme jalkaongelman kanssa viime vuonna, kun ainoat vaihtoehdot olivat kauniit ja epäkäytännölliset (eli ei mahdu kunnolla vettä) tai rumat ja käytännölliset. Päädyimme jälkimmäiseen. Onneksi se ei niin paljon tuuhean kuusen alta näy.. :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, että ystäväsi sai mieluisan työpaikan. Aina liputtamisen arvoinen asia, näinä aikoina varsinkin.

  Ja hirvenpaisti, se se vasta herkkua on!

  Ja tuohon kuusenjalkaan kelpaa laittaa joulupuu, isompikin. Nuo rautiaiset ovat ehdottomasti parhaimpia.

  Suloista joulunalusaikaa teille kohti ensimmäistä joulua pikkuneitosen kanssa♥

  VastaaPoista
 6. Henna: niinpä! vaikka ei edes mikä tahansa löytö vaan isän piirustuksen mukaan hitsailtu!

  Laitatte vaan runsaasti lahjoja sinne kuusenne alla niin ei sieltä juuri pilkota!

  Hannah: On suloista ajatella tulevia jouluja, kun on vihdoin lapsi talossa!

  Tähtisilmät tuikkivat siellä missä lapsia. Eiköhän tääläkin kunhan hän parin vuoden kuluttua ymmärtää mistä on kyse!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.