keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Jossain kumman raossa...
... joululahjat on saatu ostetuksi ja on jopa iso kasa  itse tehtyjä mukana. Ennätysaikaan, ja  minä kun pelkäsin, etten ehdi ollenkaan: Pikkuriikkinen tuppasi heräämään jo aina kaupan tuulikaapissa. Itäkeskusta hän inhoaa erityisesti. (snobi) Ja netissä surffailuani hän protestoi vähintään yhtä tarmokkaasti. Ehkä juuri siksi kaikki oli valmista ennätysaikaisin.  Pistin töpinäksi jo lokakuun lopulla ja lahjakasa on ollut tuossa valmiina jo pitkään. Henkilökohtainen ennätykseni. Haukon henkeä. No totuuden nimissä, on vielä yksi, jotka pitää viimeistellä.

...olemme tavanneet runsaasti ystäviä, on kutsuttu ystäviä kotiin, käyty kylillä syömässä, tupareissa, pikkujouluissa, lastenkutsuilla ja sukulaisten kanssa joululounaalla. Lukuunottamatta muutamaa kertaa, olemme hämmästyneitä, miten helpoa on ollut olla menossa mukana vauvan kanssa. Joskus on meno yltynyt sellaiseksi, että lapsella on ollut kuulosuojaimet päässä. Hän ei ole niistä moksiskaan!

Tietysti ne vierailut ovat toisenlaisia. Mennään päikkäreiden välissä ja lähdetään, kun uniaika taas koittaa...tai toinen meistä käy virittämässä lapsen unille vaunuun.

Mies totesi juuri eilen, että meidän kohdalla ei ainakaan pidä paikkaansa, että vauvaperhe vetäytyy omiin oloihinsa. Olemme kiitollisia tästä helposta vauvasta näiltä osin, voisi olla toisinkin.

...lomaakin on suunniteltu. Thaimaa toiveissa. Meitä kyllä jännittää miten aikaero ja vieraat kuviot vaikuttavat vauvan uneen ja miten ne yöt siellä sujuisivat.  Meilläkun on ollut aikamoista showta nukahtamisien kanssa viimeisen kuukauden. Unishowsta lisää myöhemmin. Kunhan jaksan. Tänään en jaksa. Viime yö oli uuvuttava.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla teillä olevan kaikki hyvin! Meitä ei myöskään esikoinen paehmmin hidastanut. Aina löytyi jokin siivouskomero johon hänet sai hääbileissäkin lykättyä nukkumaan. Ei saa vaan olla turhan tarkan tärkeä!

  Mainiota joulunodotusta, terveisiä!

  VastaaPoista
 2. Juuri noin! Eihän sen elämän tarvi muuttua pelkäksi pesäilyksi vauvan vuoksi. Meilläkin mentiin kyllä kovasti, ihan jokapaikkaan vaikka vauvoja tulikin ensin yksi ja sitten kohta kaksi kerralla <3 !
  Kauniita ovat kuvasi. Ihanaa Joulua Sinulle ja perheellesi toivottelee tässä uusi lukijasi Kuje!

  VastaaPoista
 3. Hauska kuulla sinusta Vilijonkka pitkästä aikaa! Tääl kaikki parhainpäin, kunhan vielä vähän harjoitellaan sitä yöunille nukahtamista, kuten mainitsin. Viime yö oli onneksi taas parempi.

  pikkasen kyllä syytän itseäni että ollaan oltu niin kovin paljon menossa, luulen että pientä rauhattomuutta on univaikeuksien takana. no, kohta rauhoittuu!

  Ihanaa joulua joukkueellesi!

  Kuje:
  Hui kauhia, nostan heti vauhdissa hattua. Olen seurannut yhden tälläisen 1 + 2 perhekokoonpanon elämää, ja ei ole ihan helppoa se.

  Tervetuloa lukemaan ja onnellista joulunaikaa Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.