keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Harmaa naama
Tukka on lysyssä ja naama on harmaa. Tämä on se aika vuodesta, kun poskipunan pitäisi olla lakisääteinen.
En paljon päivänvalolla peiliin vilkuile, kun vietän kahdestaan päiviä lapsen kanssa kotosalla. Hämärä armahtaa Miestä, kun hän saapu toistä kotiin harmaan kotirouvansa luokse.

Käsikin on taas kiukustunut särkemään ja sekös vetää mielen matalaksi.

Jotain pitäis vissiin tehdä, kun ei enää ilkeä peiliin katsoa ja kevääseen on matkaa. Paljon olisi tehtävää, jostain aloitettava. Kaikki liikenevä aika on priorisoitava käden paranteluun. Silti. Mikrohiontaa ens hätään?

* * *

Joko ehditte ihmetellä kuvia? En minä sentään lattialle ole heittäytynyt epätoivoissani! Tämä on ajatusleikki. Heittäydyin raskaana ollessani vauvaperspektiiviin. (Hyvä että pääsin siitä ylös.) Tältä hänen kotinsa näyttää, kun hän pötköttelee peitolla lattialla.

9 kommenttia:

 1. Aikamoisen hauska idea nuo kuvat. Ajatella miten erilaiselta kaikki näyttää vauvan silmin. Ja aika erilaistahan se on vielä vähän isommankin lapsen silmin. Itse muistan jotenkin hämärästi kun oma leuka on ylettynyt erään lipaston päälle..=)

  VastaaPoista
 2. Minanja: mä muistan kans miten mummolan leivinuuni pieneni vuosi vuodelta. Kun oli aina talvi aikaa kasvaa, kun maalla käytiin vain kesäaikaan.

  VastaaPoista
 3. Hauskan vinksahtanut näkövinkkeli.Jollet vallan sinne mikrohiontaan ehdi ja saa vauvanhoitoa ja rahoitusta järjestymään niin kokeile kahvinporoilla.Ainakin luomumpi vaihtoehto :) Eli kahvinsuodattimesta kaapaiset aamusuihkuun mukaan kourallisen kosteaa kahvinporomujua ja hieroskelet antaumuksella naamaan ja pitkin kroppaa.Annat sen aikaa vaikuttaa kun peset hiuksia ja huuhtelet pois.Iho jää ihanan pehmeäksi,tuntuu ihan voidellulta koska kahvissa on sen verran rasvoja ja ihoon jää mieto tuoksu,ei biojätteen,kuten voisi kuvitella vaan ihan mieto kahvintuoksu.Ja kahvi jos mikä on nuutuneen kotiäidin ystävä :)
  Tsemppiä harmauteen,itse laulan ylistystä pipoille ja kammoan aikaa jolloin kuontalo pitäisi taas paljastaa kaikelle kansalle.

  VastaaPoista
 4. Rimpsukaisa: No kaikkee paitsi kansantanhuja, joten uskaltaudun kokeilemaan!

  Ulkona myssy tosiaan pelastaa, kotosallakin viileinä paivinä kevyt baskeri...

  VastaaPoista
 5. Heh, hauska kuvaleikki! Terkut toiselta harmaalta!

  VastaaPoista
 6. Hauska vauvaperspektiivi. Just samaa harmautta kirosin tänään, kun ehtisi ees pari kertaa solariumiin niin iho saisi terveempää väriä ja atopia rauhoittuisi. Harmitus sun kädelle, koita nyt sitä lepuuttaa.

  VastaaPoista
 7. Teija: Vasta valokuvassa sen jotenkin huomaa, mikä perspektiivi tuolla maanmatosena on. Kiitos!!

  Elämäni matkat: Mäkin olen yleensä käynyt tähän vuoden aikaan kerran kuussa solkussa. Se tosiuaan auttaa! Pitäis vaan varata aika, mies vois mapata muksun lennossa kotimatkalla kun solkkukin on tossa metron kupeessa.

  VastaaPoista
 8. Lapsena yksi ajanvietteeni yksin ollessa oli kävellä ison peilin kanssa ja peilin kautta katsellessa kävelikin katossa,kynnykset olivat korkeita...Pirteyttä talveen. Liisa

  VastaaPoista
 9. Liisa: Lapsuuden mielikuvitusleikkeihin on joskus terveellistä palata!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.