keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Pulkassa
Vaari oli oikeassa vaunujemme suhteen: on onnetonta työntää hangessa vaunuja, joiden etu ja takapyörät ovat eri kohdilla! (Pienet kääntyvät etupyörät kapealla) Sen sijaan, että puskisi väylää kahdelle pyörälle, joutuu tekemään neljä uraa lumeen. Onneksi naapuri tyrkkäsi jo viime kesänä pihavajaa siivotessaan aidan yli  poikiensa vanhan pulkan, joka nyt pesastiin, vuorattiin ja lähdettiin koiran ulkoilutukseen. Lapsi oli silmät ymmyrkäisenä, kun sai katsella maisemia.  

* * *

Eilen ihastelin  katutaidetta

11 kommenttia:

 1. Vaunujen valinta vaikeaa: Tuntuu, että joko ne on tilavat mutta kömpelöt tai ahtaat ja näppärät, molemmissa puolensa.

  Kerttu

  VastaaPoista
 2. Voi toista ihanuutta :). Minäkin sain eilen lainapulkan. Vielä se tosin odottaa noita huolto- ja vuoraustoimenpiteitä. Tekis kyllä jo mieli päästä pulkkailemaan. Kiva kuulla, että lapsi on viihtynyt kyydissä :).

  VastaaPoista
 3. Seuraavan lapsen kohdalla kyllä siirryn vaunujen ratasosaan niin pian kun siltä vaan tuntuu. Onhan se nyt tietysti paljon kivempi kun näkee vähän ympärilleen!:) Pulkka on varmasti kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
 4. Ihana pikku matkaaja! Tuollainen pulkka olisi kyllä kätevä :)

  VastaaPoista
 5. Voi rakas! Kyllä Hän on vaan niin SUPER suloinen <3 Hauskoja pulkkahetkiä!

  VastaaPoista
 6. Taitaa olla hyvä kyyti, hymy on herkässä:) Suloinen pulkkailija!

  VastaaPoista
 7. Päivänsäde! Hymyyn sai suunpielet täällä piipahtavalle :)

  VastaaPoista
 8. Oi häntä suloisuutta, saa sydämen läikkymään!
  Antoisia pulkkaretkiä ja kaikkea hyvää teille näihin alkuvuoden hetkiin♥

  VastaaPoista
 9. Oikein paksussa lumessa pääsee vaunuilla parhaiten eteenpäin vetämällä niitä perässä. Eipä tuota onneksi ole tänä talvena liiaksi asti ollut...

  VastaaPoista
 10. Voi suloisuutta! Nauttikaa pulkasta - voin kertoa, että meidän taisteluvaunutkaan eivät sovellu hangessa työntelyyn, joten tuskin olisitte mitään voittaneet vaikka vaunut olisivat olleet kahden uran mallia...

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille terveisistä ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta!

  Kuten Julia kirjoitti, meidänkin pitää vielä miettiä pulkan vuorausta ja hankkia sellainen vauvapulkka, että lapsi pysyy kurvissaki kyydissä. Nyt päläyilen vatkuvasti taakse. Mieluiten valjaat omaava pulkka.

  Helpottavaa kuulla, ettei se autuaaksi muutu taisteluvaunuillakaan, näitä vaunuja sen sijaan kiitän pienestä koosta: olen saanut toistaiseksi sullotuksi ne jokaiseen keskustan minihissiin kavereilla kyläillessä ja omassa autotallissa ne kääntyvät paikallaan kuin myös busseissa ja julkisissa, joten hyviä puolia on paljon.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.