keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Heijastuksia

Kiiltoa uuden lattian pinnassa.

Lattia? Nooooh...kohtuullisen ok kaiken sähläämisen jälkeen.  Onneksi siinä läimiskän kohdalla tulee olemaan sänkyä ja mattoa ja se paljaskohta lattiaa on onnistunut!

Olo on kaikinpuolin toiveikas ja mainio. Tuntuu, että nyt apua ja iloa tulee ovista ja ikkunoista! Mummo hakee tänään Tytön päiväkodista, tulee tänne meille touhuamaan.

Au pair -kokelas tuli aamulla. Vahingosta viisastuneena sovimme viikon koeajan. Tänään katsottiin miten meidän arki rullaa aamupäivisin. Vietiin tyttö päiväkotiin, ajeltiin vähän autolla, että kyläkauppa ja metroasemat tuli tutuiksi. Syötiin rauhassa aamiainen, tutustuttiin vähän toisiimme, sitten pesukoneeseen, tiskikoneeseen ja ulkoilutettiin imuria. Ilokseni tyttö tuntui olevan toista maata kuin edellinen, tarkkaavaisena katseli ja kyseli, tarttui heti toimeen. Kahviteltiin ja syötiin rauhassa jutellen. Jäi hyvä mieli. Voi kuinka toivon, että hänellekin!

Huomenna vuorossa "ilta huki" eli haetaan Tyttö päiväkodista ja sitten annan heidän vaan rauhassa leikkiä ja  tutustua vähän lisää. Pitäkää meille nyt peukkuja, että tämä onnistuu!


6 kommenttia:

 1. Täällä kaikki peukut ja kissanpäkiät tanassa! Lattia näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvä, ottaen huomioon olosuhteet, lainehtivan röpeliäisen betonin ja väärän menekin. Matto tulee onneksi laimiskan päälle.

   Poista
 2. Hieno lattia. Minä (ventovieraana) myös pidän peukut pystyssä. Paljon olet jaksanut ja nyt on aika hyville asioille. Liisa ja yksi fieldi

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiilto lattiassa! Nostaa itsellekin remonttifiilistä, kun saatte niin paljon aikaan (yläkerran portaikko ollut vaiheessa...hmmm... 2 vuotta...)!

  Teidän aputyttönne kuulostaa hyvältä, toivottavasti onkin sitä! Haluatko paljastaa, mistä maasta hän tuli?

  Aurinko antaa voimaa, tosin paljastaa myös pölyn ja likaiset ikkunat, but who cares :-)

  6n äiti

  VastaaPoista
 4. Uusi tyttö on Vietnamista, ja ihan eri maata kuin se eka. Tämä ennakoi ja tarttuu toimeen ja kysyy mitä tehdä. Toivottavasti ei alun into karise! Ja paljon aktiivisempi tytön suuntaan.

  Se mikä on erilaista on itämainen kulttuuri. Toivon, että hän sanoisi, jos ei jostain tykkää eikä kohteliaisuuttaan hiljaa kärsisisi.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.