lauantai 15. maaliskuuta 2014

LuonnoskirjaVihdoinkin siinä palkitsevassa vaiheessa, jossa valitaan huonekaluja, verhoja ja lamppuja.
Koska huoneessa on jo punainen tiiliseinä, violetinharmaa takaseinä ja keltainen matto saa mulla olla eleettömän valkoista. 

Verhot  Entisen tallinoven paikalla on ikkunat, jotka  antavat suoraan kadulle. Kuvittelen olevan aina enemmän tai vähemmän verhotut, joten tilasin niihin ja kolmanteen samankokoiseen ikkunaan ohuenohuet laskosverhot. Kesällä unet voi kuitenkin jäädä vähäisiksi ilman pimennysverhoja, joten pitkä verhotanko.

Kirjahylly Puuseppä kävi viimeviikolla mittailemassa takaseinän kiinteän sängynpääty-kirjahylly-yhdistelmän nikkaroimista varten.

Vaatesäilytystilaa, on niukasti, joten kaksi Ikean Malm lipastoa palvelee sekä lipastona, että erilleen sijoiteltuna toimii pöytälevyn kanssa työpöytänä. 

Ja vielä on etsinnässä alaspäin taittuva vaatetanko, näin sellaisen kivemman jossain, mutta en nyt löydäkään sitä mistään!

Valaistus on sekä herkullinen että haastava juttu. Tiiliseinään tulee ylhäältälankeava kohdevalo. Sängynpäätyosaan kaksi Industrial seinävalaisinta. Huone on matala, joten kattolamppu ei voi roikkua kolhimassa päätä. Useimmat plafondit ovat ankeita. Poikkeuksia kuitenkin löytyy, joten tyylikkäitä kattolamppuideoita otetaan vastaan. Joko jotain nokkelaa tai sen puutteessa mahdollisimman eleettömän huomaamatonta.
3 kommenttia:

 1. Mistä nuo valkoiset laskosverhot on kotoisin? Olis tarvetta uusia ruokahuoneen erkkerin ikkunoihin, tuskin peseminen kannattaa.
  Hyvältä näyttää nuo kaikki valintasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellokselta. Siellä oli vaikka minkälaisia, mutta valitsin nämä, joiden rullausmekanismin kuvittelen toimivan. Ei ole kokemusta tosin, mutta nihinkään käsin rullaus ja solmimispuuhiin en ryhdy. Itseasiassa tilasin meidän makkarin lasioveenkin nyt vastaavan. sen mekanismi tais olla vielä hienostuneempi.

   Poista
  2. Jep, meille tulee samat ruokahuoneeseen, just sopivasti hyppäs tarjouskoodi. Kiinnityssysteemi ei mulle kyllä selvinnyt, toivottavsti on toimiva.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.