perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pieniä asioita Nimikkokorit pyykkihuoneeseen. 
Puuetiketit taitaa olla löytö edesmenneestä Tiimarista.

Vähän suojaa makkariin, nyt kun talossa on vierasta väkeä.

Jotain pientä saan usein arjen välttämättömien pommistusten lisäksi päivän aikaan tehtyä. Jotain sellaista joka pitää mielialani koholla. Kuten viritettyä tilaamani laskosverhon, järjestettyä ruokakaapin tai näperrettyä jonkin yksityiskohdan kuntoon. Yhdistävä tekijä taitaa olla, että mies ei muutosta huomaa, mutta minulle näillä pienillä kohennuksilla on merkitystä.

Eikä mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: Nyt kun en pääse kävelemään, on ollut pakko voittaa ikiaikainen vastenmielisyyteni ja pelkoni moottori ajoneuvoja kohtaan alkaa ajaa autoa. Kauksi en uskalla, mutta postiin, lähikauppaan, päiväkotiin ja kirjastoon. Se kummasti avartaa tään hetkisiä pieniä ympyröitäni!

Tänään hurautan postiin hakemaan äitiyspakkauksen ja tytölle Mummin ja Vaarin yllätyspaketin. (Toivottavasti joku sieltä voi kantaa ne autoon!) Saas nähdä onko jo tämän vuoden äitiyspakkaus jaossa.

2 kommenttia:

  1. Pienet asiat on usein niitä tärkeimpiä lopulta. Ihana tuo laskosverho, kauniisti kuultaa! Kiva, kun liikkumispiirisi on avartunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että vapaudenhurma ei ole kovin pitkäaikaista, esim vaihteen vaihtaminen pakille on ponnistus, eikä supisteleva nainen ratissa kaikkein liikenneturvallisin seikka ;)

      Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.