maanantai 18. elokuuta 2014

Jurakaudelta nykyaikaan osa II


Olen nyt alta neljän kymmenen, mutta jo pelkkä uuden modeemin kytkeminen ja sitä kautta internetyhteyden luominen, jonka periaatteessa olis pitänyt kestää viisi minuttia vaati kuukauden kypsyttelyn.

En edes uskaltanut aukaista Elisa Viihde -pakettia, vaan se seisoi eteisessä sinisessä boksissaan, kunnes se siirrettiin ullakkokomeroon, koska paketti oli niin räikeä.

Sitten seurasi myöhäisillan pohjustustyöt, aamun virittely ja salasanan metsästys.

Mut hei, mä oon linjoilla! En edes uskalla ajatella, miten meidän perhe selviää eläkeiässä, kun meitä on kaksi tälläistä epätoivoista täs perheessä.

Ainiin, mut A) eihän me koskaan päästä eläkkeelle B) ollaanhan me tehty kaksi lasta jotka pitää meidät uusimman teknologian tasalla....jos ei ne peri meidän geenejä.

Nyt sit enään Skype ja uus digiboksi, jota voi ohjailla kännykästä. Alan valmistautumaan henkisesti!

1 kommentti:

  1. Tiedän tunteen! Oon just ihan samanlainen. Onneksi mies on nohevampi eikä tarvitse kypsyttelyaikaa vaan kykenee tarttumaan projektiin miettimättä etukäteen miten rankka ja vaivalloinen urakka voi olla edessä.

    Mut hei, onneksi olkoon hienosta suorituksesta. Homma tuli hoidettua ja olet linjoilla.

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.