tiistai 12. elokuuta 2014

Palvelukeskukseni on ruuhkautunut

Rakkaat ruuhkauttajat: Pilvilapset pyjamissa. 
Sattumalla on sormensa kuosien yhteneväisyydellä.

Nyt kun yhteydet ja vehkeet pelaa on jäljellä enään viimeisen vuoden aikana kertynyt päänisisäinen mylläkkä, joka täytyy jotenkin saattaa kuin kerholapset parijonossa ja järjestyksessä aivosopukoistani ulos.

On niin paljon kerrotavaa, niin paljon tekeillä, tehty ja jonossa odottamassa vuoroaan. Imettäessä on onneksi pakko aina vähän istua aloillaan ja silloin on hyvä hetki pyöritellä ajatuksia. Ellei Esikoinen pompi levottomana siinä vieressä ja kärtä palveluksia. Mutta sepäs vasta tuttu näky onkin.

Nyt on kuitenkin rauhaa tiedossa, sillä esikoinen aloitti englanninkielisessä päiväkodissa osa-aikaisena ja saan joskus istua näitä aamuhetkiä kiireettömänä kuopus sylissä. Näin ollen saatan jopa kuulla ajatukseni.

Eilen, ensimmäisenä tälläisenä hiljaisena hetkenä ylitseni vyöryi tekemättömien askareiden hyökyaalto. Suuret hankkeemme ovat jättäneet kaikki kodin miljoonat pienet asiat rempalleen. Jouduin niin tolaltani, että saatuani vauvan nukkumaan, en osannutkaan ryhtyä mihinkään.  Koko kesän valokuvat päätin vihdoin purkaa uudelle koneelleni. Edes aamupalaa en syönyt, vaan siirryin suoraan keittoon kello 14 korvilla.

Tänään heräsin seitsemältä ja koitan nyt mennä purkamaa ruuhkaa jostakin päästä. Etusijalla taitaa olla lasten passikuvat, että päästään reissuun!

6 kommenttia:

 1. Katsoin kuvaa ja mietin että vitut blogista. Oikeastaan kaikesta muustakin. Kaikkea muuta kerkiät tekeen loppuikäs mutta lapsiesi lapsuuden voit elää vain kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot niin oikeassa! Mutta olen silti iloinen, jos eddes joskus ehdin laittaa muutaman ajatuksen sanoiksikin, niin jää ehkä heillekin jotain luettavaa, sitten kun kyselevät millaista elämää elettiin kun he olivat pieniä.

   Poista
 2. Suloiset pilvilapset. Koitahan nyt ottaa iisisti ja nautiskele ajasta, kyllä sä niitä hommia ehdit duunaileen. Blogi on mulle hyvä ajatusten jäsentäjä ja rentouttava päiväkirja, eikä pakkopullaa. Tuskinpa sullekaan :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.