keskiviikko 27. elokuuta 2014

Yllätyksiä kamerassa
Tytär, juuri kolme vuotta täyttänyt, kuvaa ahkerasti. Silläkin uhalla, että kamera hajoaa, annan hänen zoomailla maailmaa. Minusta nämä ovat erityisen kauniita.

5 kommenttia:

 1. Kerran ihmettelin kun puhelimeni ilmoitti tallennustilan loppumisesta, ja tarkempi tarkastelu osoitti että valokuvia oli otettuna yli kolmetuhatta. Nerokas juuri kolme täyttänyt tyttäreni oli oppinut ottamaan puhelimella valokuvia ihan itse, ja vieläpä aina palauttanut puhelimen paikoilleen kuvaustuokioiden loputtua. Minäkin näen kuvien kauneuden <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovela pikkuneiti! Ihmettelen myös täälä miten Kaapot ja muut löytyy puhelimestani, vaikka joskus koitin huiputtaa, että "äidin puhelimessa ei näy", kun en halunnut luurini olevan aina varattu!

   Poista
 2. Se on hyvä, että sukutulevaisuus on valokuvauksen osalta varmistunut! Mutta onhan näissä oikeasti jotakin kauneutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa oleva kettu ja antamanne lintu ovat saaneet paljon ihailua osakseen. Kun ei nyt vaan kettu nappais sitä lintua...

   Poista
 3. Niin muuten ovatkin, kauniita. Olen aina antanut poikieni käyttää kameroita myös. Oma isäni teki samoin, näytti mistä tapahtuu mitäkin, mutta kohteen sai valita itse ja tavan millä sen kuvasi.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.