perjantai 2. lokakuuta 2009

Uusi aluevaltausRaamit on rahdattu varastoon odottamaan inspiraatiota. Sillä välin on Valkoisen persiljan kanssa kaivettu esiin vanhat langanloput ja juostu taas lankakaupassa. Naurettu vedet slmissä toistemme "moderneille" ryijyideoille, jotka eivät taida kestää päivänvaloa. Kovin oli hidas alku. Kaksi iltaa valmisteltiin, suunniteltiin ja solmittiin -tulos kaksi riviä. Mutta ehkä tämä tästä nopeutuu. Nyt haisee palanut.

(Eikä!! Poltin juuri ohrasuurimopuuron pohjaan. Mies on kieltänyt tekemästä ruokaa yhtäaikaa kun blogitan. Ei siis ollut eka kerta.)


Tähän valikoimaan päädyin. Pehmeää ja karheaa. Ohutta ja Paksua. Luonnonvalkoisen sävyjä maustettuna vaaleilla ruskeilla.
Varsinainen ryijypohja on tyyristä ja säkkikangas nukkaa loputtomiin. Osasivat neuvoa Eurokankaassa valitsemaan tämän kankaan ja se pohja osoittautuikin hyväksi. Jos lanka on paksua, kankaasta poistetaan muutama kude, jotta neulan on helpompi mennä.***

Nyt saunaan. Hyvä huokasta lauteilla hetki koiran kanssa. Mies on vielä matkoilla ja joka päivä on ollut vieraita. Tyttökaveri Sveitsistä yökylässä ja "ryijy ry" iltaisin. Tänään vielä lenkkikaverina uudelle tuttavuudelle ja Frida-koiralle. Aamulla kun herään, pitäisikin olla jo tuttu pää viereisellä tyynyllä.

11 kommenttia:

 1. Tuo kuulostaa ja näyttää kivalle!

  Laitahan lopputuloksesta kuvia, kun ryijy ry:n iltamat ovat "lusittu" :)

  Nauratti tuo "Mies on kieltänyt tekemästä ruokaa yhtäaikaa kun blogitan." oman mieheni suusta voisin kuulla vastaavaa kommenttia...

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä emännälle, täällä on niska jumissa aherrettu oma neliö melkein valmiiksi yksi rivi puuttu, sekä tärkeä nappi.

  VastaaPoista
 3. Lupaava alku! Kauniit värit. Jään odottamaan...

  VastaaPoista
 4. Minäkin odottelen ryijyjänne innolla. Minulla kahvivesi kiehuu joskus kokonaan, kun saan vihdoinkin nettiyhteyden toimimaan. Ruokaa en edes uskalla aloittaa samaan aikaan.

  VastaaPoista
 5. Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Tekisi itsekkin mieli kokeilla joskus.

  VastaaPoista
 6. minttumaari: Varmasti laitan, ja välivaiheitakin. Mies on myös pyhittänyt yhdet sakset kokonaan omaan käyttöönsä sillä hukkasin kahdet talon parhaat saksen kesällä. odottelen yhä että mistä ne löytyvät, eivätkai ne ilmaan haihtuakaan ole voineet...

  Teija :)

  Valkoinen persilja: voi ahkeruutta suurta. täälä yhä pakerretaan alareunan kanssa, lohduttaudeun sillä että tilkkuni on vähän suurempi

  Liivia ja Satu: kyllä tämä alkaa hahmottua!

  Lissu: Eikö vain olekin helppo unohtaa kaikki muu kun blogi vie toiseen ulottuvuuteen.

  satu P: kannustan. materiaalit ovatkin halpoja. pahvinen muotti on toiminut oikein hyvin. Käytimme piirustuslehtiön jämäkää taustapahvia. Ja lankaa menee yllättävän vähän. raaskii ostaa kalliitakin sekaan.

  VastaaPoista
 7. Hurahdin keveysti ryijyihin viime syksynä. Pitäisikin taas tehdä jotakin... edes pientä. Kiitos vinkinstä!
  Alla muuten mielettömän hienoja kehyksiä! Onnea löytäjälle!

  VastaaPoista
 8. Linnea: onko Sinulla blogissa kuvia ryijyistäsi. Laittaisitko linkin? Lapojen väli meni ihan juntturaan ja nyt särkee päätä...

  VastaaPoista
 9. Vau, tuo näyttää haastavalta, mutta onneksi siellä tuntuu riittävän kärsivällisyyttä. Minulla on viime aikoina lentäneet kutimet seinään jos joudun yhtään purkamaan tai peruuttelemaan.(mikä on aika väistämätöntä).

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.