maanantai 19. lokakuuta 2009

Vihdoin -10 seikkaa minustaLupasin jo aikaa sitten tarttua Minttumaarilta saamaani haasteeseen ja kertoa kymmenen asiaa itsestäni. Taisin ottaa tehtävän liian tosissani, sillä jouduin sulattelemaan aika tovin mitä ja miten sanoisin.

Tahdon sanoa jotain kevyttä, jotain syvällistä, positiivista, tummaa, yhdentekevää, iloista, jotain joka saa miettimään, jotain huumorilla, jotain mikä ei päällepäin näy, jotain ajankohtaista, jotain mikä ei muuten tulisi sanotuksi, jotain mitä pelkään, jotain mistä haaveilen.

Kukin lokeroikoon asiat oman fiiliksen mukaan. Huomenna starttaa!

4 kommenttia:

 1. Himpun verran friikki kuva. Vaikuttaa että otat kuvaa ulkoseinästä, mut sitten näkyykin sisätila. Hmmm, mut keksimpä mistä se on :)

  Mut hieno on valo!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, että otat haasteen vastaan :)

  mutta iik, tunnen syvää syyllisyyttä - tarkoitukseni ei ollut aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa, vaan välittää viesti, että pidän kovasti blogistasi...

  Ihanaa, että olet suunnitellut noin kivan kokonaisuuden kympistäsi. Jään odottelemaan :)

  VastaaPoista
 3. Valkoinen Persinja: Veljenikin reagoi tähän kuvaan voimakkaasti.
  Itse en hoksannut mitään pelottavaa siinä kun otin kuvaa: oli ihana päivä ja leppoisa tunnelma. Nyt nuo omat kasvoni asettuvatkin eri valoon ja kun uusin silmin katson näen tutut kasvot vähän pelottavina...No mutta ehkä tässä on molemmat puoleni -valoisa ja pimeä.

  Minttumari: Tälläinen päänvaiva on vain positiivista -odotan uteliaana itsekin millainen listasta tulee. Jännittää ihan.

  VastaaPoista
 4. En minä sinussa mitään pelottavaa nähnyt, tuo heijastuvan kuvan ja ulkoseinän suhde sai minut ensin hämilleni. Kolmiuloitteinen hahmotuskykyni pettää aina joskus :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.