sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kaaos


10...9...8...7...

Täälä on lähes luovuttu sellaisista jutuista kuin pölyjen pyyhkiminen, imurointi ja petivaatteiden pölytys. Rempparöhnä ja koiran tassuissaan kuljettelema eloperäinen hippu levittäytyvät kuitenkin kaikkialle. Laskelmoin roskan kohdalla onko sen poimiminen supistuksen väärti.

Enää keittiötä koitetaan pitää siedettävässä kunnossa. Muutoin täälä on ennennäkemätön kaaos.

...6...5...4...

9 kommenttia:

 1. Kaaos on toisarvoista. Ihana paussi sulla siinä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Meinasin juuri sanoa, kuten Satu. Kaaos on toisarvoista. Nyt vain lepäät ja keräät voimia :)

  VastaaPoista
 3. Lepoa vaan, tyttöseni :) Kyllä sä vielä ehdit siivoileen joskus....

  VastaaPoista
 4. Sen lepäilyn kanssa on vähän niin sun näin: lötköttelemällä saada välillä paikkansa särkemään ja turpoomaan kahta kauhiammin. Mutta omaan tahtiin hetki sitä, toinen tätä puuhaa, lepoa väliin ja taas vähän liikehtelyä tuntuu olevan paras resepti. Muutamia remppapäiviä vielä pitää sietää ja sitten laitetaan paikat kuntoon.

  VastaaPoista
 5. Tasapuolisesti lepoa ja puuhailua niin on hyvä olo sekä mieli.

  Itse pääsin juuri sairaalasta kotiin ja virtaa olisi kun pienessä kylässä, pesukone pyörii, imuri on otettu esille ja piirakkaa leivottu :) Pitäisi osata levätä.

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos tästä! Täälläkin käsittämätön kaaos päällä, laskettuun aikaan vielä muutama viikko mutta "parhaimmillaan" supistuksia tulee n. 30-40 päivässä. Mitään ne ei ole aikaan saanut mutta kyllähän se käskee vähän lepäämään.
  Kaksi lasta vaatii jo sen verran puuhailua että siivoilut yms on sitten jäänyt. Siirryin ruoanlaitossakin osittain eineksiin ja puolivalmiisiin.
  Lepäile rauhassa, ehtii sitä myöhemminkin puuhailemaan!

  VastaaPoista
 7. Ja muista, ettei ole synti ostaa sitä siivousta, jos ei kerta kaikkiaan pysty eikä jaksa, mutta haluais elellä suht siistissä kodissa =) (Eikä se siis muutenkaan pahasta oo...)
  Jaksamisia!

  VastaaPoista
 8. Kyllä se kaaos siitä joskus selättyy. Loppujen lopuksi samalla imuroinnilla tulee yhtä nopeasti puhdasta jälkeä, onpa siellä lattialla kahden päivän tai kahden viikon roskat. Asiat vaan järjellä tärkeysjärjestykseen. Palajon tsemppiä olemiseen!

  VastaaPoista
 9. Kodikas kaaos on ihan normaali olotila, ainakin meillä ;) Joten ei syytä huoleen.

  Blogissani ARVOTAAN, joten mukaan vaan! Onko sinulla avain onneen?

  Mukavaa viikonloppua toivoopi Pivikki

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.