torstai 7. heinäkuuta 2011

Kesäinen kirja-arvonta


Mistä on leppoisa loma tehty? Uusista ideoista, puutarhavinkeistä, käsitöistä pihapuun alla, kärpäsen pörinästä riippukeinussa, askartelusta pikkuväen kanssa, unelmista ja luppoajasta kirja kainalossa. Siitä on hyvä loma tehty.

Arvon kolme kirjaa. Voittaja saa valita ensin, toiseksi tullut pääsee seuraavaksi apajalle ja kolmaskin saa vielä valita, eikä tarvitse tyytyä siihen mikä käteen jää. Arpansa voi jättää kommenttilaatikkoon. Kahdella arvalla voittoa saa tavoitella Ystäväkirjan porukka ja tähän postaukseen linkittäneet -se siis kannattaa mainita arvassaan.Junk Style Tähän pikkukirjaan viehätyin Bangkokissa. Vaikka teksti on thaita, on tämä juuri sellainen kevyt käteensopiva riippukeinukirja niihin hellepäiviin, kun on mukavempi suunnitella kuin tehdä mitään.
Neulontapäiväkirjani Himoneuloja sujauttaa näihin taskuihin parhaat ohjeensa, lankanäytteensä tai suunnitelmansa sekä merkitsee muistiin kulloisetkin projektinsa. Kansiossa on myös vinkkejä ja ohjeita kutomisen saloihin, joten sopii myös himoneulojan tyttären koukuttamiseksi puikkoihin!
Peltityöt Yksinkertaisia ideoita ja ohjeita peltitöihin kotoa löytyvin perustyökaluin. Kierrätyshenkinen aloittaa vaikka Saarioisten maksalaatikkovuokasta! Peltitöiden mestariluokka  löytyykin juuri todellisten kierrättäjien luota kehitysmaista.Pieni vihreä kirjani Ajatuksia herättävä puutarhakirja todelliselle viherpeukalolle. Hetken trendien perässä juoksijat eivät tästä kirjasta suuremmin piittaa. Tässä on kuopastu puutarhan sielua. Suosittelen!

40 kommenttia:

 1. Mukana -ja jo valmiina riippumatossa!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukana! :) Pää pursuaa ideoita, mutta kroppa ei jaksaisi aloittaa mitään näin lomalla. Ehkä se tästä pikkuhiljaa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Koklataanpas arpaonnea tässä helteessä:)

  VastaaPoista
 4. No lukeminen aina kelpaa kiitos, näistäkin ihan kaikki!

  VastaaPoista
 5. Kivalta vaikuttaa tämä sinun blogisi. Vielä en ole paljoa ehtinyt tutustua, mutta pikkuhiljaa, näin lomalla kun ehtii touhuta kaikenlaista. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 6. Minun loma on tehty aurinkoisista päivistä, jätskitötteröistä ja iloisista ihmisistä!

  Arvonnassa mukana, Neulonta päiväkirjaa tavoitellen! :)

  Linkitetty myös omaan blogiin.

  VastaaPoista
 7. Yrittänyttä ei laiteta, joten ei muuta kuin onnea onkimaan! (tulipas latteuksia kerrassaan)

  VastaaPoista
 8. Minäkin tiputan arpalipukkeen arpajaislaariin :)

  VastaaPoista
 9. Täytyypä osallistua minunkin yhdellä arvalla. :)

  VastaaPoista
 10. Tottapa toki heitän yhden arpani mukaan! :-)

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa. Ihania kirjoja!!

  Ystäväkirjasta löydyn. :) Eli 2 arpaa.

  VastaaPoista
 12. Hyvä tapa herättää lomalle nukkunut bloggaaja- arpajaiset :). Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 13. Hyvä, hyvä, kirja on todella oiva arpajaispalkinto ja nämä kaikki vaikuttivat sangen mielenkiintoisilta, eniten tällä hetkellä vetosi varmasti vuodenajasta johtuen tuo Pieni vihreä kirjani. Sitä siis tavoittelemaan yhdellä arvalla mukaan hopsis!

  VastaaPoista
 14. Kirja on aina kirja on aina kirja on aina kirja...

  VastaaPoista
 15. Kesällä sopiikin lukea inspiroivia kirjoja, mukaan vaan. :)

  VastaaPoista
 16. Osallistun arvontaan, ihania kirjoja!

  Anu

  VastaaPoista
 17. Arvontaan mukaan tahdon minäkin, riippukeinussa makaan tänä kesänä vain ajatuksissani ;)

  VastaaPoista
 18. Kaikki näistä kirjoista tuntuvat mielenkiintoisilta ja inspiroivilta; siis tavoittelemaan onnen osumaa yhdella arvalla.

  VastaaPoista
 19. Mää mää mää, mukana kahdella arvalla :) Ihanaia kirjoja ja on muuten hieno toi uusittu vessa, kyllä kelpaa pissiä.

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla lähden mukaan yrittämään ihanan inspiroivan näköisiä kirjoja, kyllä tulisi valinnasta vaikea...

  VastaaPoista
 21. Kivat kirjapalkinnot eli noita kannatta tavoitella. Mukava blogi...

  VastaaPoista
 22. Minäkin haluan mukaan! Aina ihan hissukseen käyn vain täällä hyvää mieltä keräämässä ja ihailemassa, mutta törkeästi nyt sitten pidän itsestäni meteliä...

  VastaaPoista
 23. Mukaan minäkin! Löysin blogisi keväällä, ja muutaman päivän aikana kahlasin sen läpi. Ihania kuvia ja ennenkaikkea hyvin kirjoitettua tekstiä. Aurinkoista kesän jatkoa! -Miimu

  VastaaPoista
 24. Yhdellä arvalla mukana, olisipa vaikea valita jos sellainen tuuri kävisi. No, peukut pystyyn että pääsee tämän vaikean valinnan eteen.... Blogisi on mukavan monipuolinen. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 25. Onpas ihania palkintoja, ihan melkein toivoo ettei voittaisi - valinta oisi niin vaikeaa;) Mutta juu, tahdon silti mukaan arvontaan:)

  VastaaPoista
 26. Ihanan näköisiä kirjoja sinulla arvonnassa. Mukaan metelillä, mutta maltillisesti yhdellä arvalla. Voi kumpa onni osuisi..

  VastaaPoista
 27. Arpa on nostettu!
  Kiitos osallistujille julkaisen voittajan samantien.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.