maanantai 30. maaliskuuta 2009

Betonia puutarhaan

Muutama säkki betonipölyä odottaa uutta elämäänsä autotallissa. Olen ajatellut pahvilaatikkoja muottina käyttäen tehdä vesikaukalon räystään alle.

Jos vielä onnistun saamaan japanilaishenkeä porrastamalla vesiastiat niin, että pienestä putkestä virtaa vesi alempaan, niin hyvä. Kunhan pääsen eroon siitä muovitynnyristä!

Aikanaan tein raparperin lehtiä alustana käyttäen pihalaatat mökistä ulkohuussiin. Ne jäivät sinne, joten kasvimaalle voisin muutaman lehden valaa, joilla keikkuen ja kurotellen voi kurasäälläkin jalat kuivana käydä noukkimassa yrtit keittiöön.

Tässä mainio kirja betonivaluista kiinnostuneille.

Kirja keskittyy pienimuotoisiin töihin,mutta on muuten monipuolinen idealähde. Kuvassa kasveilla painettuja koristeita betonilaatoissa.

Vihdoin on betoni päässyt piireihin!

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä kirjalta. Aivan ihania etenkin nuo lehdillä painetut laatat! Tekisi heti mieli päästä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 2. Olen kokeillut raparperilaattoja myös, mukavaa puuhastelua ja ne kestävät talvenkin yli hienosti! Ideasi kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Tuo onkin kans kiinnostava juttu, olen joskus pari raparperinlehtä valanut.

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sulla! Minäkin olen jo vuosia tehnyt milloin millaisiakin betonihommia. :-)

  VastaaPoista
 5. Raparperilaatat tuntuu olevan niin suosittu aihe, että pistää miettimään keksinkö jotain muutakin laattaideaa ensikesäksi. Koitan ainakin yhdistää mosaiikkia betonilaattoihin. Perästä kuuluu mitä siitä tulee.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.