keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Yksin kotona

Olen tavallisesti oikea tarmonpesä kun Mies ei ole kotona.
Pääsyyllinen siihen on kai ettei meillä näy televisio. Jotenkin se digiboksin ostaminen vaan venyi, ja sitten huomattiin että mitäs sitä...

Niinpä sitä sitten tulee puuhattua liikaakin, varsinkin silloin kun ei ole juttukaveria. Ja kun tuota remonttia riittää. Useinmiten maalaan. Näppärä maalata lattioita ja ovenpieliä silloin kun ei ole montaa henkeä puikkelehtimassa. Koiralla tosin on usein valkoinen kylki, mitä milloinkin.

Nyt en ole koskenytkaan remonttiin, en edes kylppärin putkeen joka veti tukkoon, kuin Murphyn lain alaisena päivää ennenkuin Mies lähti. Eilen sen sijaan istuttiin työpaikan tyttöjen kanssa meillä. Hieno idea oli, että jokainen tuo sellaisen työn mukanaan, joka on jäänyt kesken tai roikkumaan. Sain napit kiinnitettyä housuihin (kuusi irronnutta, aijai Mango!)S sai kintaan parsituksi, T poikansa hupparin korjatuksi ja M jatkettua keskenjäänyttä päiväpeitettä! Ryhmäpaineen alla -tai pikemminkin hyvän seuran kannustamana.Kuvan "kylppärin mattoon" on kuteet leikattu vanhoista t-paidoista.

8 kommenttia:

 1. Hyva idea vapaaillalle. Tulee jotain tehtyakin, melkein huomaamatta.

  Kylpparinmatossa on kivat varit.

  VastaaPoista
 2. Hyva idea vapaaillalle. Tulee jotain tehtyakin, melkein huomaamatta.

  Tulevassa kylpparinmatossa on kivat varit.

  VastaaPoista
 3. Toi kässyehtoo on kyllä loistava idea. Ryhmäpaine tosiaan auttaa.
  Virkatusta matosta tuli mieleeni oma rintsikkani silloin entisessä elämässä, tein samalla tyylillä maton siihen pikkuiseen vessaan, kun halusin siihen täsmälleen samat sävyt kuin mosaiikkityöhön ja verhoviritelmiin.
  Sun keramiikat salpaa hengityksen, ne on niiiin ihania!
  Ja edelleen olen verannalle kateellinen, meidän kevätkauden avaus takapihan terassilla on vielä edessä. Mutta kunnhan muutaman päivän paistaa, niin johan kelpaa..

  VastaaPoista
 4. Oikein hauska matto, tuota en ole kokeillut vaikka onkin pitänyt. Ja kiva idis saada kaverit kokoon ja tekemättä jääneet pikkuhommat tehdyksi :)

  VastaaPoista
 5. Pirkko: muistan sun kivan veskin! Mosaiikkikin himottaa taas. Ajattelin, että jos vaikka puutarhaan tänä kesänä saisi tehtyä jotain betonia ja mosaiikkia yhdistelmää.

  Keramiikka on ollut mulle henkireikä pitkään. Lapsenakin muuten aina Tampereen Vuoltsulla käytiin Jannen ja kaverien kanssa tekemässä saviesineitä. Ja täytettiin kaikki ikkunalaudat niillä kömpelöillä kupeilla ja eläinhahmoilla. Siinä on jotain niin terapeutttista kun muovaa äitimaata.

  VastaaPoista
 6. tosiaankin hyvä idea, saa juoruilun lomassa jotain tehtyäkin :) Toki juoruilukin on tärkeää.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.