perjantai 6. maaliskuuta 2009

Kaksi kuistia osa 2

Viime viikolla kirjoitin ohikulkutilaksi muuttuneesta etukuistista. Nyt löysin Helen-lehdessä olleen pienen eteisjutun kuvat. Tämä oli paljon mukavampi tervetulotoivotus kun työpäivän jälkeen kaatui kotiovesta sisään. Täytynee raivata. Ja eikös se eteinen ole kodin käyntikortti...vai vessako se oli?

Creditit suosikkikuvaajalleni Holmstömin Pekalle!

8 kommenttia:

 1. Hei!
  Tulin vastavierailulle ja itsekin rintamamiestalon asukkina liityn blogisi seuraajiin mielelläni. Ehdin jo laittaa sinut lukulistalleni.
  :)

  VastaaPoista
 2. Siis onko tämä teidän eteinen? Melkoisen tyylikäs! Noita kenkälaatikoita valokuvilla olen joskus miettinyt, mutta ollut liian laiska toteuttamaan, sä olet siis ihan oikeasti tehnyt sen :) Jos siis käsitin oikein ja kuvat on teiltä.

  VastaaPoista
 3. Villilintu: Juu,meidän etukuistista on puhe. Tein artikkelia varten muutaman tällaisen siistin laatikon kuvalla varustettuna. Mutta tosiseikka on, että pitäisi oikeasti tehdä tällainen järjestys ullakolle. Siellä on lähes 20 kenkälaatikkoa, jotka pitää joka kerta käydä läpi kun etsii sitä tiettyä paria.

  VastaaPoista
 4. oih!Kadehdin.Meidän kuisti on juuri niin kamalan sotkuinen kuin voi lapsiperheessä kuvitella...Yritys on hyvä.On kenkähyllyt ,hattu/hanska korit ja naulakko,mutta lopputulos on kaaos.Siivouksen jälkeen kestää 3 pvää ja kaaos on sama.Onneksi kohta tulee kevät ja tilaa vievät saappaat ja takit ja haalarit ja huivit ja hanskat ja hatut ja kaikki x10

  VastaaPoista
 5. Tuo lasihyllysysteemi kengille on suorastaan hauska! Tosin ajattelen tylsästi: heti se olisi ravassa ja kurassa.

  Meidän "eteinen" on varsinainen käyntikortti, juu;-) Raput tullaan asuntoon sisään ja sitten on semmonen pieni tasanne rappujen puolivälissä, siihen kaikki potkii kengät ja takit putoaa. Toiset raput ylös ja siellä olisi paikka mihin ripustaa.

  VastaaPoista
 6. Ostin kengille Sini-kangaslokerikkoja, jotka eivät kestäneetkään kenkien painoa vaan repesivät katastrofaalisesti. Sen jälkeen olen rypenyt epätoivossa kenkäkaaoksen takia...

  VastaaPoista
 7. aurinko ja kuu: Kuistin pitäisi voida syödä uskomaton määrä tavaraa! En voi laskea itseäni edes kenkäfriikkeihin vaikka persoonallisista kengistä innostunkin ja meitä on vain kaksi. Silti meillä riittää kenkiä ja takkeja kuistille, eteiseen ja vielä ullakollekin. Kun ei mitään raaski hukata ennenkuin on pakko: aina voi siirtää nuhjaantuneet takit ja kengät "koiranulkoilutuskengiksi" ja "pihatakeiksi". Hirvittää ajatella mitä talossa tapahtuu, jos jalkaparit lisääntyvät.

  Violet: lasihyllyllä pidetään vain hienostelukenkiäni, loput on eteisen puolella verhontakana huiskin haiskin!

  Matroskin: kangaslokerikoitakin on kokeiltu!

  VastaaPoista
 8. Ei tollaista kuistia ole olemassakaan, Holmström on photoshopannut katalogeja... (kateellisen panettelua?) Kaunista kuitekin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.