keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Hitain kaikista (osa 2)Muistatteko lämpöhuoneen metamorfoosin kodinhoitohuoneeksi?
Rappaus ja betonivalu on nyt kuivaa ja huone on vihdoin saanut sinistä betoluxia pintaan. Sitä jäi keittiön puulattiasta, jota sitäkin samalla vähän paikkamaalasin...ja vetäsin nukkekodinkin keittiönlattiaan samaa maalia. Hih!

Pesukone meni juuri ja juuri henkeä pidättäen oviaukosta. Pyykkinaru vivuttiin muutaman kitkerän kommentin kanssa katonrajaan ja nyt on homma jotakuinkin hanskassa. Loppu on estetiikkaa. Ja sehän on mukavaa.

8 kommenttia:

 1. Mukavaa edistystä! Ah, ihanaa kun oot saanu laitettua nukkekotiakin. Mä suunnittelen sitä joka päivä, mutta toteutus uupuu, edelleen.

  VastaaPoista
 2. Teija: Eikös! Yhtäkkiä purkkia sulkiessa muistin, että miniatyyrille kanssa. Muuten ei ole juuris edistynyt. Kaipailen keittiökalusteiden materiaaliksi sopivia puupulikoita ja ajattelin retkeä Puukeskuksen hukkapalaroskikseen..

  VastaaPoista
 3. Loistavaa, ei muuta kuin pyykkämään :)

  Jostain syystä en pysty Matinpäivän kirjoitukseen kommentoimaan, joten kommentoin tähän: Mahtava ennustus, kyllä kelpaa! Kelpaa tämä talvikin, nautin siitä, mutta mikäs sen parempi lisä kuin vielä kaupan päälle kunnon kesäkin.

  VastaaPoista
 4. Villilintu: Hyvä kun sanoit! Kun ovat samanpäivän kirjoitukset, niin käyn laittamassajonkin tekstin jossa ohjaan tähän alempaan kommetointiin..

  VastaaPoista
 5. Voi kun tulisikin pitkä ja kuuma kesä, oikein intiaanikesä! Olisi ilmat kohdallaan.

  Se on ihana tunne kun joku remppa tai projekti on saatu vihdoin päätökseen. Tulee oikein henkseleitä paukutteleva olo!
  Kunnes huomaa että mikä kaikki muu tarvitsee remppaa... :)

  VastaaPoista
 6. Thilda: Tätä kannatan myös, mikäpä on jos kahlataan hangessa koko talvi, kunhan kesä olis huolettoman lempeä ja kuuma!

  En ole päässyt vielä henkseleitä paukuttelemaan, lieneekö tässäkin syy omassa asenteessa.

  VastaaPoista
 7. Kalasta tuli tosi hauska!

  Palatakseni kysymykseesi, niin emme ole pahemmint tehneet hintavertailua. Huvilan keittiö- ja kylppärikalusteet tulivat Puustellilta. Ensin kävimme Ikeassa, mutta heillä ei ole pahemmin valinnanvaraa, niin että olisimme saaneet huvilan pienen keittiön kaiken tilan käyttöön, joka sentin. Sitten kävimme jossain muussa keittiöliikkeessä, joka edusti useampaa valmistajaa. Alkuun palvelu oli huonoa, sitten kun neljännella kerralla saimme vihdoin suunnitelman valmiiksi. Totesimme, ettei haluamaamme täyspuista oviamallia saakaan halutun värisenä, paitsi itse maalaamalla. Joten menimme Puustelliin ja olemme tyytyväisiä.

  Kodin remppa on vasta haave asteella...

  VastaaPoista
 8. Tuon ennustuksen toteutumista odotellessa :-)

  Tahtoo sen!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.