keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Onnenpäivä

Tämä päivä alkoi ihanasti: Ystävä löysi portillemme ja sain aamupalan pöytään jo puolikymmeneksi. Ehdimme vaihtaa kuulumiset, lenkittää koiran ja kyyditä hänet kentälle. Ja mikä parasta, tämä päivä jatkui mahtavasti!

Matkalla kotiin mies alkoi väläytellä toiveita luistinretkestä merenjäälle. Minä vähän nihkeänä ensin, eilisen konsertin ja kolmen alkoholiannoksen ramaisemana. Mutta ilma oli kuin morsian ja meillä autokin käytössä tällä viikolla, joten vastustin halua oikaista sohvalle ja ajoimme Puotilaan. Ehdin ihmetellä, miksi jäällä oli niin hiljaista, kunnes tajusin, että on keskiviikko ja "kaikki muut" töissä. Tuntui karkkipäivältä! Päästin koiran irti ja se pisteli reipasta tahtia kolmisen kilometriä rinnallamme.

Siitä tuli niin pirtsakka olo, että ajoimme toppahousuinemme kaikkinemme keskustaan ja kävimme katsomassa Sinerbykoffin museossa Venetsianäyttelyn. Ja vielä perusnäyttelyn. Kotimatkalla yksi ihana harha-askel Kakkugallerian kohdalla, ja meillä oli viipaleet pähkinäsuklaa- ja mustikkajuustokakkua jaettavaksi.

Sitä ennen kuitenkin saunaan ja nyt kunnon ruokaa alle, kunhan Mies tulee lenkiltä.

Ps. Eilinen konsertti mitä mahtavin! Riemukas kymmenhenkinen lämppäribändi Jätkäjätkät sukelsi iloittelullaan sydämeeni liukuen sutjakasti reggaen, hiphopin ja mustalaismusiikin välimaastossa.

9 kommenttia:

 1. Mahtavaa, olen onnellinen teidän puolesta ja tästä aurinkoisesta vapaapäivästä. Miten näistä poikkeuksellisista päivistä saakaan energiaa. Useimmin vapaapäiviä keskelle viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Tuntui hassulta, että oivalsin heti hämmästellä kuinka olet vapailla keskellä viikkoa, vaikka meikäläiselle vuorotyöläiselle se on tavallista. Mutta joskus on tosiaan ihana huomata kuinka rauhallista on, kun kaikki muut on töissä ;) Ja viikonloppuna työmatkalla ei tahdo ymmärtää kauppakeskittymän ruuhkia...
  Jätkäjätkät on muuten tosi hyvä!Ja hyvältähän tuo kierros kuulosti muutenkin:)


  -pirkko

  VastaaPoista
 3. Valkoinen persilja: Tämä tuli todella tarpeeseen ja tilauksesta, että molemmat saimme yhtäaikaa extravapaan. Kolme talvilomapäivää jäljellä, taidan ehdottaa uusintaa!

  Pirkko: Tosiaan, on mukava olla liikkeellä kun on rauhallista, jonotonta ja tilaa. Jätkäjätkät oli minulle ihan uusi tuttavuus, ja sitäkin hauskempaa, että se vetosi heti. Usein keikalla ei saa mitään irti, jos ei ole etukäteen tuttu biisien kanssa.

  VastaaPoista
 4. Minusta teidän päivä kuulostaa ihan täydelliseltä :) Aamiainen ystävän kanssa, luistelua, koiran juoksentelua, taidenäyttely, kakkuja, sauna. En nyt juuri osaa kuvitella mitään ihanampaa tapaa viettää päivää. Tylsää, kun ei voi viettää ekstravapaita keskellä viikkoa, kun paikat ovat tyhjiä. Viikonloppuna ulkoilumestoissa tuntuvat olevan kaikki muutkin.

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar: Olen usein säästänyt kesä- ja talvilomista tällaisia irtohuvittelu tai lepopäiviä sellaisiin jaksoihin, kun lomaa ei ole mailla halmeilla tiedossa, mutta Mies on tainnut nyt vasta nyt päästä fiilikseen mukaan!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanan toimelias päivä! Ja kakkugalleria kuulostaa vastustamattomalta! Missäs sellainen on?

  VastaaPoista
 7. Thilda: Kakkugalleria on ainakin Bulevardilla Sinerbykoffin puiston kohdalla. Saattavat heidän kakkujaan muuallakin myydä. Maailman parhaat ja kauneimmat kakut!

  VastaaPoista
 8. Jotenkin niin täydellisen ihana hyvänmielen postaus, että painoin oikein posken kättäni vasten samalla kun luin :)

  Onko nuo kuvat kodistanne?
  Näyttää jokatapauksessa kauniilta :)

  VastaaPoista
 9. Marika: Tuo päivä taitaakin jäädä muistoihini elämään!
  Kuvissa on takakuistime kuvattuna olohuoneen ikkunasta käsin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.