maanantai 1. helmikuuta 2010Koira on innoissaan kun pakkanen lauhtui. Se loikki rusakkona pihassa ja touhusi omiaan koko sen (pitkän)ajan kun mies kuljetti lunta (mihin se enää mahtuu?) pois pihasta. Kovan pakkaskauden lyhentyneet lenkit ovat koitelleet kärsivällisyyttä.
Ja vaikka mies onkin ahkerasti ulkoiluttanut koiraa flunssani aikana, painaa silti huono omatunto. Itse olen ollut jaksamaton ja kärttyisä huomiota kärttävää koiraa kohtaan.Harmitti rikkoa pihamme neitseellistä hankea, mutta päätimme silti lapioida lunta talon seinää vasten eristeeksi. Toisin sanoen mies lapioi. Minä en nuhaltani päässyt ulos vieläkään.

6 kommenttia:

 1. Heipsan! Tulin juuri ensivierailulle ja samantien meni sydän sykkyrälle kun tällainen söpöläinen oli valokuvissa vastassa :)

  Minäkin olen ollut flunssassa ja itseasiassa jo TOISTA kertaa muutaman viikon sisällä. Eilen alkoi olemaan jo parempi olotila joten oli samaa puuhaa kuin sielläkin: kolasin lunta talomme seinää vasten. Olisi pitänyt tehdä se jo aikoja sitten, mutta eipäs ole saanut aikaiseksi. Nyt on kuitenkin lunta seinää vasten!

  Meillä on talossa yhteensä kymmenen nelijalkaista karvakuonoa, joten flunssan aikaan iskee aina kamala huono omatunto, kun ei vain kykene niiden kanssa mitään tekemään. Nuorimmainen koira jolla on ikää 55, on etenkin kokoajan vaatimassa huomiota ja tekee pahojaan, jotta huomaisin sen.

  Onneksi nyt alkaa (taas) flunssa menemään ohitse! Jipiiiii! :)

  VastaaPoista
 2. Marika: Kävin kurkkimassa blogissasi, ja tottatosiaan on eläimellistä menoa teillä. Minusta tutuu että tästä yhdesstäkin lähtee yhden talon nurkkiin riittävästi karvaa.

  Samaa harmittelin, että vasta nyt saimme lunta tuvan seiniä vasten. Olisi ollut tarvis jo ennen joulua tehdä se homma.

  VastaaPoista
 3. On kyllä ollut kova talvi eläimiä ajatellen! Meillä on 2 perhoskoiraa, ja ne eivät kovilla pakkasilla kykene kulkemaan 10 m kauemmas takapihan ovesta, kun jo jalat jäykistelee. Niin, ja se hanki vielä päälle.. Että kyllä ovat ihmeissään, kun taas joku päivä tässä lenkille lähetään :)

  VastaaPoista
 4. Aivan suloinen tuo teidän koira. Tykkään tuollaisista lurppakorvaisista olennoista. Hellyttävä :) Kivasti olet saanut vangittua hännän liuhuvan liikkeen.

  VastaaPoista
 5. Lunta on kyllä riittämiin... Muakin hieman harmittaa kun mukulat on tehneet koko pihan täyteen käytäviä ja lumirakennelmia eikä lumipeite ole enää neitseellinen :D Mutta sitten muistuu mieleen ne kaikki ihanat lapsuudentalvet kun tehtiin linnoja ja majoja ja lunta oli niiiiiiiiiiin paljon! Se oli ihanaa! Mukavaa kun omat lapset saa edes joskus kokea kunnon talven.

  Vaikka hieman kyllä tänä aamuna otti kupoliin lähteä kolaamaan tuo liki 30cm lunta mikä yöllä oli tupsahtanut...

  Talon miesväki lähti aamulla kohti pääkaupunkia (Luonnontieteenmuseo ja IKEA) - sydän syrjällään odottelen niitä sitten illasta kotia.

  Kiitos muuten blogivieralustasi :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.