perjantai 12. helmikuuta 2010

Ympyrä sulkeutuuOn kulunut vuosi ensimmäisestä kirjoituksestani.
Kiitos kaikille blogiani seuranneille ja kiitos ilahduttavista kommenteista, jotka ovat kannustaneet jatkamaan. Erityiskiitos keskustelua viritelleille vierailleni, jotka ovat uskaltaneet lausua eriävänkin mielipiteensä!

Tämä on 158 postaus. Blogissani on vierailtu 28 860 kertaa mittarin asentamisen jälkeen, mikä tarkoittaa, että keskimäärin 88 lueskelijaa jakaa kanssani päivän fiilikset. Viimeaikoina lukijoita on ollut parikin sataa päivässä.
Olisipa mukava tietää keitä te olette!

Tämä lienee sopiva kohta arvonnalle. Nyt korjataan satoa.
Ehkä muistattekin fiksautumani herneenpalkoihin?
Huomenna arvon "herneitä"! Tule siis jättämään puumerkkisi huomisen postaukseen...

15 kommenttia:

 1. Et tunnu yhtään niin "uudelta", aivan kun olisit ollut täällä jo kauan, niin juurtuneelta tunnut:) Onnittelut ja kiitokset pyöreästä vuodesta.

  Arvontakin vielä! Ilman muuta mukana.

  VastaaPoista
 2. Vuosi on jo ihan kunnioitettava aika. Minustakin tuntuu, että olisit ollut näissä maisemissa kauemmin :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mainiota ja onnea vuosipäivästä! Voi miten mahtava arvonta siis luvassa, osallistun jo ennakkoon jos ei vielä ollut aika, mutta varuiksi jo kuitenkin :)

  VastaaPoista
 5. Onnea vuosipäivän johdosta! Ja aivan upeasti vihertää jo siellä teidän ikkunalla! Odotellen huomista postaustasi..

  VastaaPoista
 6. Liivia JA Jonna: juu, kovasti olen juuria tänne kasvattanut, mies taitaa jo pelätä addiktiota!

  Parolan Asema: Oih, laitan varoiksi listalle, mutta koittakaapas vasta huomenna muistaa, kun saan päivänvalolla palkinnoista kuvan, etten sekoa arvonoissani!

  Outi: Kuva on flashback viimevuoden ensimmäisestä blogikirjoituksesta, mutta pitäisikin tosiaan laittaa versoja ikkunalaudalle, nytkun on jo valoa.

  VastaaPoista
 7. Ihanan kesäinen kuva versoista! Onnea 1-vuotiaalle, toivottavasti jaksat ilostuttaa päiviäni vielä pitkään!

  VastaaPoista
 8. Kiitos että olet ollut ahkera kirjoittelija,käyn päivittäin lukemassa ja piristymässä. Onnea ekasta vuodesta.Toivottavasti seuraavat ovat iloisia ja kepeitä :)

  T:Eetun emäntä

  VastaaPoista
 9. Tämäkin jo vuoden, oho! Olenko jo mukamas vuoden seuraillut touhujasi, ehkä kuitenkin tulin mukaan vasta matkan puolivälissä.

  Oi ja voi, toivottavasti arvontaanosallistumisaikaa on enemmän kuin huominen, muutoin jää minulta väliin.

  VastaaPoista
 10. Kultsin kämppä: Kiitos, näillä näkymin jatkan!

  Eetun emäntä: Kiitos, sitä minäkin toivon, vaikka arvokasta elämää ne ovat raskaammatkin päivät, mutta aitoa iloa, sitä ei voi olla liikaa!

  ElsaIlona: Itsestäkin tuntuu hullulta, että onko näistä ekoista kirjoituksista jo vuosi!

  -Lupaan pitää arvontaa yllä muutaman päivän!

  VastaaPoista
 11. Onnittelut 1-vuotiaalle! Kyllä minä kunnioitan teitä veteraaneja, kun takana on vasta parisen kuukautta tätä blogielämää, mutta sen olen huomannut, että tähän jää koukkuun. Ilman muuta mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 12. Onnittelut ja pitkäniäntoivotukset kivalle yksivuotiaalle blogillesi! Kiitokset mielenkiintoisista postauksistasi! - Useamman kerran viikossa käyn kurkkailemassa kuulumisiasi, mutta kommentoin harvakseltaan (kun Bloggerin blogit heittelevät minut usein ulos koko netistä, tai vievät viestini bittiavaruuksiin, kun yritän kommentteja lähettää).

  VastaaPoista
 13. Kirjailijatar: Koukuttavuus on huomattu! Ensin sitä jää koukkuun muiden blogeissa vierailemiseen ja sitten kun pistää oman pystyyn, niin huomaa jo suodattavansa arjen tapahtumia blogitekstejä mielessään rustaillen.

  Ruiskaunokki: Hauska kuulla sinusta! Harmillista, että bloggeri syrjii sinua tuollatavoin!

  Kiitos Minja!

  VastaaPoista
 14. Onnea vuosipäivästä! Minulla on ollut niin mahdoton kaipuu vihreään ja versoihin, että oli pakko laittaa hernettä purkkiin kasvamaan perjantaina. Nuo sinun näyttää niin hienoilta.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.