tiistai 2. helmikuuta 2010

MujiHullaannuin tähän putiikkiin yhdessä Bangkokin suurista tavarataloista. Minulle käy harvoin näin. Mutta täältä voisin ostaa mitä vain ja se sopisi minulle tai kotiimme kuin nakutettu. Miten nuo etiketitkin näyttävät niin kivoilta?


Miehelle jotain, minulle jotain. Vai oliko se sittenkin niin, että minä sain molemmat pussit ja mies vain joutui pitämään pussia, koska se näytti niin hyvältä?

15 kommenttia:

 1. Ymmärrän innostuksesi!
  Melkein arvaan mitä tapahtuisi jos mut päästettäisiin narusta tuolla...

  VastaaPoista
 2. Piilomaja: Minulle kävi niin että koska kaikki ooli niin ihanaa, ostin vain kaksi hattua. Mutta toinen niistä on päässä parhaillaan nytkin!

  Valkoinen persilja: Noista pikkukengistä tulit sinä mieleeni! olisin ostanut, mutta koko 37 oli loppu.

  Sen sijaan nyt kun katson valkoisia pitkävartisia saappaita, en ymmärrä miksen edes sovittanut niitä. Enkö huomannut, vai mahtoiko niissä sitten olla kovasti liikaa korkoa?

  VastaaPoista
 3. No kappas, tuo oli mun (ja koko perheen) lempikauppa Pariisissa! Ja mikä riemu siitä syntyikään kun löysimme sen myös täällä Pekingissä. Sieltä on puolet mun vaatekaapistani, sieltä saa mies mahtavat piilolinssivärkit ja koko perheen toimistotarvikkeet on sieltä, puhumattakaan kemikaliopurnukoista, pusseista jne. Jos joskus on sellainen tilanne, ettei tarvitse hintalappua yhtään vilkaista sisustan vaatekaappini ja -huoneeni mujin tarvikkeilla ja lootilla. Ja suuresti nautin heidän tuotteissaan siitä, ettei missään lue muji!

  VastaaPoista
 4. Vilijonkka: Otin heti hatun päästä ja kääntelin, toden totta! ei mitään merkkiä! Ahh, yleensä ratkonkin kaikki laput irti. Hattu on muuten kääntöhattu. Kaksi eri kuosia ja materiaalia musta vakosametti ja raidallinen puuvillacollege.

  VastaaPoista
 5. Muistan, kun Harri Koskinen jo vuosia sitten kehui jossain jutussa Mujia ja minä oitis ottamaan selvää, että mikä ihmeen Muji. Sittemmin olen onnekseni saanut Muji-osoitekirjan. Tuolla kaupassa sekoaisin.

  VastaaPoista
 6. Tuo kauppa on aikuisen leikkikenttä, pääsin tutustumaan Mujiin vasta viime syksynä Lontoossa ja kaikkea pientä ja kivaa toin kotiin asti :)ja tuo merkittömyys on iso plussa.

  VastaaPoista
 7. Muji on ihana ja mikä riemu siitä syntyikään kun löysin heidän nettikauppansa, joka toimittaa myös Suomeen:)

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Minulle oli ihan vieras putiikki, enkä tajunut olevan ketju ympäri mailmaa.

  Hujour: Pientä ja kivaa nimenomaan, kevyttä kantaa matkoilta.

  Anonyymi: mahtavaa, Googlailen sen! Sittenhän voin tehdä miehellekin helpommin tilauksia kun voin sivustolta näyttää, että tuollaisen jos toisit työmatkoiltasi.

  VastaaPoista
 9. googlella löytyy kyllä ja olisinhan minäkin sen voinut laittaa:) Eli tässä:
  http://www.mujionline.co.uk/index.asp?

  Suppeampi valikoima tuolla tietty on mutta kyllä ne peruskamat löytyy. Ja nopea toimitus on plussaa.

  VastaaPoista
 10. Pariisin Mujissa minäkin humalluin, mutta ostin vain yhden vihon ja leimasimia. Kaikki näyttää kivalta, mutta sitten tarkemmalla syynillä en olisikaan oikein mitään tahtonut, tai tarvinnut.
  Mutta tykkään tuosta ajatuksesta eleettömistä pelkistetyistä esineistä, joissa ei lue mitään. Sitä ideaa toivoisi yleisesti enemmänkin.

  VastaaPoista
 11. Muji on ihana. Olen koukussa heidä vihkoihin ja sukkiin. Odotan sitä päivää että saisimme oman Muji myymälän Suomeen. Lähin shoppi taitaa olla Tukholman Åhlensilla.

  VastaaPoista
 12. Muji kuuluu ihan suosikkeihini ja tosiaan Tukholman Åhlensilla on heidän osastonsa. Toinen saman tyylinen on Granit, myöskin Tukholmassa...

  VastaaPoista
 13. Muji on aivan paras! Rakastuin siihen 2001 asueassani Lontoossa ja säilytän edelleen sieltä ostettuja kyniä ja kansioita jne. vaikka ne ovat jo hieman aikansa eläneitä =)

  VastaaPoista
 14. On se kumma, kun ei putiikki ole rantautunut tänne Suomeeen, kun Muji-faneja tuntuu riittävän!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.