sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ajoitus ennenkaikkea
Nyt vain nautiskellaan. Pyjamassa mennään (niinkuin meillä melkein aina) ja vähäiset valmistelut on tehty, osa ulkoistettu. Kuusi, jo viikko sitten sisään tuotu on jo moneen kertaan koristeltu. Sen alaoksien koristeet vaihtavat tiuhaan paikkaa. Pistelylle Lapsi virmistää ja lisää omatkin koristeensa joukkoon oksille laskien. 

* * *  


-Ei jaksa mennä perjantaina kauppaan
-Mut onko siellä kauhee ruuhka lauantaina?
-On. Mut mennään silloin kun kaikki lapsiperheet on syömässä.
-Moneltaks se sit on?
-Kahdeltatoista.
-Vai neljältä?
-Niin en tiedä, silloin kun mä olin lapsi kaikki kaverit lähti viikonloppuisin syömään kahdeltatoista, just silloin kun me oltiin vasta just syöty aamiainen ja ehditty ulos leikkimään.

Tänä vuonna meillä on myös pieni pihakuusi. Kummit toivat lapselle kauniin hentoisen kuusen omasta metsästä...vai naapurinmetsästäkö perinne sen pakotti varastamaan...?

4 kommenttia:

 1. meilläkin ihan just noin: naapurin lapset soittaa ovikelloa 11.00 ja huutelevat isompaa poikaa ulos. poika vielä venyttelee sängyssää; aamu-uninen. Tutummat tietävät jo että meillä vapaa on VAPAA ja sen tietää lapsetkin!!
  Ihania joulunpyhiä sinne ♥

  VastaaPoista
 2. Me ollaankin pöllöihmisiä ;) Ihana tuo koriste <3 Huomaan, että teillä on oikeaoppisesti napsaistu kuusesta jalasta pala pois, meidän unkarilainen metsämies sen unohti. Jälleen.

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa joulua sinne! On ihana lukea teijän tyttösen touhuiluista, kun ne on niin samanlaiset, kuin meijän Severin <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa ja ennenkaikkea leppoisaa joulua teille. Hauska tuo pienen kuusenkoristelujuttu...

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.