torstai 6. joulukuuta 2012

Kierrätyspajaa ja kohtaamisiaMeidän kylätilassa on ollut monenlaista toimintaa sen jälkeen kun sellaisen saimme. Tiistaisin luomupiiriläiset saavat hakea ruokapakettinsa, maanantaiaamuisin on perhekerho ja pari kertaa kuussa on ollut kiva käydä kylän naisten kanssa virkkaamassa ja kutomassa.  Siinä sivussa on moni uusi naama tullut tutuksi.

Nyt viimeisimmässä teemaillassa kierrätyskeskuksesta oli valmiina askarteet. Tunnissa taittelin tälläisen. Terapeuttista puuhaa. Sen verran vähän aivotoimintaa vaativaa hommaa, että tälläisen taittelee vaikka linnanjuhlia seuratessa. Tähän voi iskeä joulukortit pystyyn sitä mukaan kun niitä satelee. Joulun jälkeen ajattelin kyllä jatkojalostaa tästä jotain ihan muuta.

Hyvää itsenäisyyspäivää!
2 kommenttia:

  1. Käyksä siellä neulekerhossa? Uskaltaisinko joku kerta mukaan, olen jo tovin miettinyt?

    VastaaPoista
  2. Mä menin sinne ihan yksiksein ja helppo siihen porukkaan oli mukaan mennä. Laitetaan viestiä ja tehdään sinne treffit, nyt oon vähän viikoista sekaisin, pitää käydä kauppareissulla katsomassa koska seuraava "kerhopäivä".

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.