maanantai 3. joulukuuta 2012

Nukennuttuja
Tämä myyjäisten aika on ihanaa ja tunnelmallista. Viime viikonloppuna ihanaa kotitekoista taatelikakkua. Tämän viikonlopun löytö juuri se, mitä olin kissojen ja koirien kanssa etsinyt: Kauniita nukenvaatteita jonkin muun kokoiselle nukelle, kuin sille penteleen Baby Bornille. Niitä on joka leluosastolla, mutta mitään muuta ei sitten olekaan. -Luulisi muuten, että jos maksaa nukenvaatteista enemmän kuin vauvanvaatteista, saisi vastaavasti myös vähän enemmän iloa silmälle. Saahan sitä luulla. (Kyllä se lapsi varmaan niistä tykkäisi, äiti se tässä vaan niskojaan nakkelee, itse nukkehan on ihan jees ja hyvähän on että "lisäosia" löytyy, mut onko kaikki muut nuket vaatteineen kadonneet kartalta?)

Oho, eksyin melkein asiasta. Niin, että kaksi ihanaa lämpöistä käsiparia oli siellä ommellut ja neulonut mitä ihastuttavimpia nukenvaatteita. Oli vaatetta tälle meidän kirpparilta löydetylle 29 centtiselle vauvanukellekin. Ostin heti kahdet housut (sillä housujen ompeleminen on minulle jostain syystä tuskallista ) ja mitä ihanimman kääntötakin. Koristeompeleet ja kaikki taskuja myöden molemmin puolin. Huh! Takki ja toiset housut menevät pukinkonttiin, toiset housut tähän asti paljaspyllyinen nukke sai heti ja ne otettiin riemulla vastaan. Se on joutunut keikistelemään pelkässä fleecehupparissa, joka sekin on minulta kesken.

Mahtava viikonloppu oli muutenkin ja tulossa lyhyt viikko! Nautiskellaan siitä.

Kiireettömiä päiviä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oi, mä hypistelin käsissäni tuota ihan samaa takkia, mutta päädyin sellaiseen vanhanaikaiseen ruskean samettiseen. Ja muutakin ostin pukinkonttiin samaisilta ihanilta rouvilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan tänne löysit ja tätä kautta pääsin kurkistaan sun luokse -tosin heti tuli keskeytys, enkä päässyt paljon alkua pidemmälle.

   Tosiaan, ihania nämä ompelijanaiset, kkun ei ihan kaikkee tarvitse itse koittaa suorittaa.

   Tämäkin oli muuten pehmoista pikkuruista vakosamettia, kun tuun hakeen haalaria lainaan, niin muista vilauttaa sitä ruskeeta...ellei teidän pikkusilmät ole läsnä, tai nuttu jo paketissa.

   Poista
 2. Ihana tuo takki ja nuo housut. Meillä se penteleen baby born, mutta sellanen pieni n. 30cm, ei kaki ei pissi malli. Sille on kans tuskaa löytää vaatteita, yritin ite tehdä mut ei mun nakkisormet taivu niin pieneen. Keskosvaatteista pienimmät menee, mutta ne maksaa aikalailla hunajaa. Täytyy koittaa metsästää jostain kanssa uusia kun tuo nukke on niin rakas nykyään :)

  VastaaPoista
 3. Ne tais muuten olla just sen pienemmän babybornin vaatteiyta, kun katselin joka kaupassa.

  Itse asiassa musta on ihanaa nysvätä nukenvaatteita, mutta ei aika riitä tuollaiseen panostukseen kun toi kääntötakki esim. Jotain sellaista, johon kaavat voi heittää omasta pääkopasta tehtailen yleensä.

  Ja kovin on tärkeeksi tullut nukke tääläkin. Sille pitää nyt vähän hoitotarvikkeita taikoa.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.