keskiviikko 19. joulukuuta 2012

HaikeusViimepäivinä on ollut vähän haikea olo. Tulee ensimmäinen joulu ilman pitkäaikaista perheenjäsentä. Eläinkaupan ohi kävellessä käy mielessä, että poikkeampa joululuita ostamaan, kaupan eläinhyllynkin kohdalla pysähdyn empimään.

Koiralle oli tärkeää saada omat paketit. Silmä kovana se seurasi, kunkin jaettavan paketin kulkua kuusenalta lahjansaajalle. Pikkupentuna se kulki jokaisen paketin perässä edes takaisin, myöhemmin liikuivat vain silmät.

Jouluisin minusta on ihana laittaa lahjat jo hyvissä ajoin nätisti kuusen alle odottelemaan. Yhtenä tällaisena joulunaluspäivänä oli Koira yksinjäädessään käynyt availemassa paketteja ja minua odotti uusi paketointipuuha. Taisi siinä muutama salaisuuskin vilkkua.

PS. Nytkään ei arvaa laskea lahjoja kuusen alle.

10 kommenttia:

 1. Olen tosi pahoillani, ymmärrän hyvin haikeuden. Mutta toivottavasti jouluun mahtuu kuitenkin paljon iloa erään pienen tonttutytön tuomana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pullollaan on iloa silti! Ja haikeus sellaista kiitollista lajia, että olipas meillä ihana koiraystävä.

   Poista
 2. Meillä otetaan vastaan joulua samoissa haikeissa tunnelmissa. Pitkäaikainen ja -ikäinen koiramme Bella jouduttiin kesällä lopettamaan. Bella sai myös aina paketin jouluna.

  VastaaPoista
 3. Voihan suloisuutta tuossa yläkuvassa, nyyh, eksoottinen eläin <3
  Meilläkin laitetaan paketit kuusen alle etukäteen, mutta joskus kissat niitä ropeltaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tekemät ihanat enkelit ja tähdet oksilla ja keltainen puujuna, sekin on siellä jo monta vuotta tsu-tsuttanut puun alla.

   Poista
 4. Voi. Se ensimmäinen on aina pahin vuosi, mutta sen jälkeen ne muistot tuntuvat jo toisenlaisilta, jotenkin lohdullisemmilta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipauksessa on paljon kauneutta. Ei olisi kaipausta ilman rakkautta ja hyviä vuosia.

   Poista
 5. Meilläkin puuttuu yksi lempeäkatseinen luppakorva, joka sai joka joulu oman hyvältä tuoksuvan paketin.Onneksi on hyviä muistoja muistissa ja kuvina.Ihana nenukuva.Liisa ja yksi fieldi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Utelias nenu oli koiralla loppuun asti, vaikka pentuna nenu seikkaili kyllä ihan mahdottomasti ja luvattomastikin.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.