sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Heräsi kysymys
Meillä oli mahtava ilta, kun kymmenisen naista, joilla pakkautunuttta bile-energiaa, pääsi viihteelle keskenään. Oli vain yksi suuri epäkohta. Musiikki. (Onpas muuten hassu sana kun sitä pyörittelee suussaan. Mutta asiaan:)

Mistä lähtien tiskijukat on oleet niin suuria artisteja ja universumin herroja, että asiakkaiden toiveille voi vaan naureskella, että "no ompas eksoottista" ja jatkaa biisi toisensa jälkeen saman potaskan soittamista, vaikka tanssilattia on tyhjä?  Onko multa mennyt jotain ohi, niin kuin esimerkiksi, että ihmisten EI HALUTA tanssivan...ja viihtyvän? Missä vaiheessa tiskijukasta, jonka tehtävä oli vastata asiakkaan viihtyvyydestä musiikkirintamalla tuli dj, suuri thaitheilija, joka norsunluutornissaan toteuttaa vaan itseään?

* * *

Mahtavan illan päätteeksi pieni suomalainen ihme: Takseja oli jonossa kello kahden jälkeen rautatieasemalla ja suorastaan kävelimme jonon läpi lämpimään autoon. Ja vielä pikkujouluaika!  Kotona mies oli pedannut tyynyni huomaavaisesti jalkopäähän...

8 kommenttia:

 1. No sitä minäkin! Onhan maailmalla pari diivaa, jotka näin voivatkin käyttäytyä, mutta entäs ne loput kalpeat nörtit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erästä toista oli DJ mulkaissut ja kysynyt "näytänks mä susta jukeboksilta" Jälkeenpäin voi kyllä hyvitella keksimällä montakin vastausta tollaiseen heittoon...

   Poista
 2. Oi meillä taas meni ihan päinvastoin!Koko ilta tanssittiin ja ihmeteltiin kun tuli niin hyvää musiikkia,tais olla alkuillasta joku bändi joka soitti cover-biisejä Madonnasta ties mihin,kuitenkin sellasta minkä näin 6 vuotta sitten kelkasta tippuneetkin (äitirintamaan siirtyneet..) tunnisti.Ja dj jatkoi samaa linjaa.Vaikuttaa kyllä illan onnistumiseen ihan hirveen paljon tollanen.Etenkin kun sen 2x vuoteen jossain käy ja odotuksetkin on aika korkeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut mahtavaa! Saako tiedustella missä olitte?

   Me oltiin nimittäin Namusssa, ja paikan hyvä puoli oli se, että siellä sai alkuillasta ruokaa ja kkun tarpeeksi kauan istui paikka muodostui yökerhoksi. Ei tarvinnut jonottaa pikkujouluruuhkassa.

   Poista
 3. No mutta onpa tylsää, jos dj on niin iso stara, ettei voi soittaa sellaista musiikkia, jota asiakkaat toivoo. Höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tai vaikkei voisikaan, niin sen verran voisi olla ihminen, että vastaa jotain mukavaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo, hihittelin sitä, kun hiippailin peitonalle. Olin ennalta kysynyt, haluaako hän minun remuavan kellarin vierassänkyyn, mutta pääsin sentään viereen.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.