torstai 27. joulukuuta 2012

Hiljaa, hiljaa...


Saimme joululta mitä halusimmekin. Rauhaa ja rakkautta. Aaton kohokohta taisi olla lasten riehakas tanssi, joka sai alkunsa isompien tyttöjen tonttutanssista. Se jatkui jatkumistaan, kunnes lapsekas päähiki haisi. Mummonkin "selkä suoreni" niinkuin laulussa sanotaan, kun hän laitoi koreasti lattialla lasten kanssa. 

Lahjat olivat vähäiset, mutta sitäkin paremmat. Tytöltäkin jemmasimme vielä yhden kesken aaton. Kolme oli tarpeeksi, riemua riitti muutenkin. Joulupäivän yönä valvoin ja mietin miten onnekkaita olemme.

Ihana joulu senkun tuntuu jatkuvan kun vasta vaihdamme toisen suvun puoleen. Vielä mahtuu kierros jouluruokaa.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä lapsi jo isolta tuossa suloisessa takissaan! Kolme lahjaa kuulostaa mukavalta! Meillä ainoastaan aikuiset saavat yhden tai kaksi pakettia, mutta lapsilla vuori on jotenkin hurja. Kun me vanhemmat molemmat annamme omamme ja sisarukset toisilleen (lasten toiveiden mukaisia) ja sitten kaikki kummit ja isovanhemmat ties mitä muuta... Keskimmäinen oikein laski pakettinsa, että yhdeksän, mutta yhdessäkin oli sisällä ties mitä pientä sälää. Ihanaa kun ihmiset muistavat, mutta voi hyssykät mikä show.

    VastaaPoista
  2. Yhtäkkiä ollaankin ihan pikkutyttöä ja vaikka kasvot vielä pyöreät alkaa kinttuja olla.

    Kyllä nyt vielä toisessa mummilassa sai lisää lahjoja, mutta hyviä lahjoja olivat, siitä mili hyvä.

    Tänään kootaan pikku briouuni, joskos sitten oikea hella ja uuni nappuloineen saisi olla rauhassa.

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.