maanantai 9. syyskuuta 2013

Hääpäivä aamusta yömyöhään


Jännittävät viimehetket kaason luona.
Sitten helmakourassa kipitellen lähikirkkoon.Sääty vaihtui, sukunimi säilyi!Juhlaväki saapui kulkueena portillemme. Hääpari
otti varaslähdön ja kipaisi valokuvaajan kanssa läheisille kallioille.

Tervetuloa! Pousailujen jälkeen hääparin malja takapihalla valkoinen telttarivi taustalla.Satakunta halausta ja onnentoivotusta!
Lapsille jättisaippuakuplia ja ilmapalloja. Tytär tuntuu tuumivan, ettei halkio ole vielä tarpeeksi paljastava.Ruuaksi supisuomalaista: Alkupalojen jälkeen ahvenfileitä tai hirveä kanttarellikastikkeen ja uunijuuresten kanssa.

Lounaan ja kakun välinen yhteiskuvaPientä kiehnäystä ja taas reippaana leikkimään.

Seisemän aikoihin juhliin alkoi virrata lisää ystäviä. Olimme halunneet jakaa päivän laajemman ystäväpiirin kanssa kuin mitä tila ja budjetti mahdollisti kerralla kestitä. Niinpä saimme halata vielä uudet viitisen kymmenen ystävää ja nauttia aamuun asti heidän seurastaan.

Olimme pyytäneet iltavieraita tuomaan lahjojen sijaan ruokaa ja juomaa yhteiseen pöytään ja niin pöydät notkuivat jo toistamiseen herkkuja!Niin paljon oli vielä valoisaa kesäiltaa jäljellä, että saamme odotella ilta kymmeneen ennenkuin pääsemme lähettelemään onnenlyhtyjä ystävien lauluesitysten saattelemina.


Juhlat jatkuvat aamu viiteen kuulemme seuraavana päivänä perheeltäni, joka jää pitämään taloa pystyssä kun kahden maissa aamuyöstä suuntaamme kohti Hotelli Tornia.

2 kommenttia:

  1. Toinen yrittämä: eilinen postaus onnistui jotenkin sotkemaan koko blogin koodin, en tiedä miten siinä onnistuin. Kiitos apujoukot Pirkko ja Mr T!

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.