keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hahhahhaa!

 

Keppihevonen sentään pääsi suoraan suosion harjanteelle. Vanha villasukka muotoitui tytön 2-vuotispäiville. Suitsiinkin oli materiaali katsottuna, mutta ne voi sitten askarrlla myöhemmin, kenties jahka lapelle selviää mitä ne sellaiset suitset on. Nyt mennään inkkarityylillä ja Ihhahhaa raikaa. Itseasiassa lapsi kyllä laulaa hahhahhaa.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On hellyyttävää, kun lauluja alkaa jo tulla hältä itseltäänkin.

   Poista
 2. Hei, törmäsin Pinterestissä tuohon mielettömän hienoon pallo-himmeliin, jonka olit tehnyt ruo'osta. Muistatko, kuinka paljon sinulla meni ruokoa sen askarteluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, meillä oli toooodella paljon sitä ruokoa, sillä kokosimme porukalla lukemattomia himmeleitä!

   sivustolla https://www.facebook.com/himmelit on ollut kokoamisohje, joka on nyt vanhentunut. Koitamme löytää ohjeen uudelleen ja postata sen sivustolle piakkoin.

   Ruoón määrässä pitää ottaa huomioon se, miten paksua ruoko on. On hyvä varata vähän ylimääräistä, sillä ruoko otetaan paksumasta tyvestä ja latvasta jää hukkapaloja. Riippuu siis siitäkin, miten paksua ruokoa onnistut löytämään.

   Poista
 3. Hihhaaaa! Meilläkin 2vee heppailee samanlaisella ja on niin lemppari! :) Terkut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan pari vuotta sitten olleen oikein keppihevos villitys.Oli oikein lehdissä juttua. Siinä n 10-vuotiaatkin keppeilivät ihan tosissaan heppahulluuden kourissa <3

   Poista
 4. Vaan onhan se hieno! Meilläkin ihhahhaa oli jossain vaiheessa suosikkilaulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihhahha, on kiva, kun lapsi pääsee siinä jo varhain itsekin laulamaan helpoin sanoin ja sävelin!

   Poista
 5. Ensin kiitos ihanasta blogista :) Niin suloinen tyttö teillä! Ikuisuus sitten (kun poikani vasta opetteli puhumaan) raikui meilläkin ihhahhaa.
  Kerran ruokapöydässä luettelin pojalle mitä lautaselta löytyy: porkkanaa, perunaa ja lihhaa. "Lihhahhaa!!" totesi poika.
  Nykyään raikuu Hevisaurus ja Keppihevonen :)
  T.savolainen lännestä.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.