maanantai 16. syyskuuta 2013

Viikonlopun karuselli


Lauantaina viuhdottiin menemään koko päivä. Aamulla siivoilin kellarikerrosta pahat mielessä. (Minne tämä roina piilotetaan?) Iltapäivällä kannettiin poimimiamme omenoita kädet maata viistäen autolle. Sitten hurviteltiin Linnanmäen laitteissa kahden alle metrin pätkän kanssa. Kiitollinen pokkaus kaupungille tästä: Kyllä on kädenojennus lapsiperheille päästä ilmaiseksi sisään ja ajeluttaa perheen pienimmät ilman penninpyörylää!

Kotikaupunkini Tampesterin Särkänniemi saa kyllä katsella häpeilleen kengänkärkiinsä. Kuulin ettei koiramäkeenkään pääsisi ostamatta ranneketta huvipuitospuolelle?

Sunnuntaina Mies linkosi omenista mehua työpäivän verran. Ei sillä tuntitaksoille pääse, mutta onpahan luomua ja yksi liikatuotannon kanssa kamppaileva puutarhuri vähemmän mailmassa. Minä pyörin reporankana likan kanssa, joka vähän nuhastaan hehkui. En saanut kuin omenapiirakan aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.