keskiviikko 1. syyskuuta 2010

KotonaPuutarhasakset taskussa koiran kanssa lenkille ja vähän väriä kotiin. Oksat syrjästä, niinkuin äiti opetti. Ei katkota niitä, jotka ovat polunvarrella ihmisiä ilahduttamassa. Kaadetusta pihlajasta varsinkin hyvällä omalla tunnolla.

Sain Siina*K:lta vinkin, katsoa Kotivinkkiä. Se sisustusjuttu, joka tehtiin meillä jo puolisentoista vuotta sitten oli vihdoin tullut ulos. Ostin lähikaupasta kaksin kappalein. Huomasin, että lehteä oli uudistettu ja tykkäsin.

13 kommenttia:

 1. Neljäs tytär viettää ensi viikolla synttäreitään ja pujottelee pihlajanmarjoja ketjuihin lankoihin, kuten joka vuosi pienestä asti.ne tuoksuvat syksyltä ja raikkaalta.Voisin ottaa pari oksaa pihan portaille-kiitos vihjeestä!Lehteäkin täytyy kysellä siskolta lainaksi:)

  VastaaPoista
 2. Pitääpä käydä tutkailemassa, mitä lehti sisältää...aukeama ainakin näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 3. Minä olen koettanut tänä vuonna pihlajamarjansadosta päätellä, että onko millainen talvi tulossa. Luin hiljattain jostain, että mitä runsaampi sato, sitä kylmempi talvi. Saa nähdä :) Toisen puun alla paukku pakkaset ja toisen alla plussaa ;)
  Kotivinkki on nyt pakko tsekata.. :)

  VastaaPoista
 4. Pihlajanmarjoista saa tosiaan aikaan aivan ihania syysasetelmia. Täytyykin lähteä illalla metsäretkelle!

  VastaaPoista
 5. Maria: hyvä perinne. Tuollaiset rituaaliset siirtymäriitit ovat suloisia. Tekevät ihmisistä juurevia. Luovat vuosien janaa ja muistoja.

  Intianminttu: Olen itse ainakin tyytyväinen! Eikä ollut kuin muutama asiavirhe...

  Eve: minä ottaisin kyllä taas sen kunnon kylmän talven! Nautin niin viime vuodesta ja lumesta.

  Pirkko: itse asiassa lehti oli niin kivasti uudistettu, että taitaa päätyä ostoskoriini jatkossakin.

  Kultsin kämppä: ja sitten on vielä se toinen ihana pensasmainen punamarjainen, joka syksyllä pudottaa kaikki lehdet ja jättää vain kirkkaan punaiset marjaryppäät. Tietääköhän kukaan sen nimeä...?

  VastaaPoista
 6. No, nyt ilman muuta Kotivinkkiä ostamaan!

  Mekin taidetaan lähteä metsään hakemaan pihjalanoksia, siis pihlajanoksia! Päivää piristämään!

  ps. Ihana tuo mosaiikkiporras!!!

  VastaaPoista
 7. Voi, hiplasin eilen jo kotivinkkiä, mutta päädyinkin talo&kotiin. Oli uudistettu juu, joten toinen hyvä syy hankkia lehti :) Näyttää viihtysältä!

  Oon myös koettanut katsella pihlajanmarjoja sillä silmällä, mutta lehdet on niin ruskeita ja kuivia täällä päin.

  VastaaPoista
 8. Nonna: metsä tarjoaa kyllä koristeet vuodenympäri!

  Teija: ota suosilla kaikki lehdet pois jos marjat on ok! Ovat yhtä hienoja sellaisenaankin.

  VastaaPoista
 9. Mäkin bongasin siut eilen illalla lehden sivuilta. Hihh, mahtaa olla jännää nähdä omat nurkat lehdestä.. :) Ihanalta näyttää!

  Iloa sinne!

  VastaaPoista
 10. Anni: Toimittaja oli lukenut blogiani ja pyysi saada tulla kuvaajan kanssa tekemään juttua. Suunnitteluvaiheessa muodostuikin toive tehdä kaksi juttua. Yksi pihalta ja toinen sisältä. Samaan juttuun siinä olisikin ollut turhan paljon materiaalia. Samana keväänä tehtiin sitten puutarhajuttu joka päätyi Divaaniin ja tämä sisustusjuttu.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.