tiistai 14. syyskuuta 2010

Tänään lepään



Juhlien jäljiltä olohuoneessa on pitkä pöytä. Levitän huivin sen valkean tahriintuneen liinan päälle ja laitan valkoiset tuolit nippuun. En jotenkaan kestä nyt valkoista, jota yleensä tarvitsen ympärilleni. Ehkä se on tämä nuhruuntunut olo. Tarvitsen väriä.



Väriä on ulkona, mutta sinne minulla ei ole asiaa. Otan väriä kirjasta. Katselen Amy Butlerin Midwest Modern -kirjaa ja mietin, että hän on toteuttanut unelmansa, joka on minunkin unelmani. Tehnyt Lifestyle -kirjan omasta maailmastaan. Ja että joku vielä ostaa sen!









Syön neljättä päivää syyrialaisen kokin tekemiä jumalaisia munakoiso-, ja kikhernetahnoja. Jääkaappikylmänä. Kaason leipoma piirakka mikron kautta lautaselle. Oli erinomainen idea ottaa kotiin kokki hoitamaan ruokapuoli. Säästimme ison pennin. Suosittelen juhlia miettiville!



***

Staying home. Still looking the world from kind of after the party perspective.
Seeking colors for this day from Amy Butler. You can find her here.

11 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!

  Kiitos kauniista sanoistasi uudessa blogissani! Minäkin ajattelin ennen, että minulle riittäisi se, että saan kirjoittaa ihan vaan itselleni, mutta niinhän se on, että blogistaniassa se on se vuoropuhelu, joka on niin ihanaa ja puoleensa vetävää. Ja meillä on samoin vieraat kommentoivat ja muut ei :-) Vai pitäisikö sanoa :-(

  VastaaPoista
 2. Ihana taulu taustalla! Minäkin voisin elää dippailemalla vain leipää tahiniin...

  VastaaPoista
 3. Minä olen aina omassa mielikuvitusmaailmassa ajatellut, että kokin ottaminen on kallista lystiä.. ihan kiva kuulla, että voi olla toisinkin päin :)
  Ihanat pehmeät värit ekan kuvan taulussa..
  Ps.Toivottavasti saat sinäkin oman unelman toteutettu!

  VastaaPoista
 4. Olipa kauniita tunnelmia vaikkakin olet toipilaana.Paranemista ja lämmin ajatus sinulle!
  maria

  VastaaPoista
 5. Vekarus: Kyllä, mitä tulee kommunikointiin ja jakamiseen, niin ei tämä ole sen erilaisempi paikka kuin mikään muukaan tilanne. Harva sitä on erakko eikä kaipaa toisia ihmisiä peilikseen.

  Kerttu: Ystävä maalasi sen jo hyvän aikaa sitten. Värit sopivat meille kuin olisi tilaustyö.

  Eve: No tämä kokki teki kyllä kaverihintaan, mutta silti. Suomessa ravintolakeikassa tulee toinen mokoma lisää juomista.
  Kannattaa ehkä kysellä, jos tietää jonkun pätevän ruuanlaittajan.

  Maria: Kiitos! Sitä näkee monen monta juttua, kun on aikaa katsella ympärilleen.

  VastaaPoista
 6. Mä kiinnitin kanssa huomioni tuohon tauluun. Ihana, ottaisin omallekin seinälle, vaikka olen näissä asioissa aika kranttu!

  Ruokakin näyttää hyvälle. Vatsa kurnii näin iltasella, mutta jaksaiskohan vielä jotakin ottaa jääkaapista. Ihastelin myös noita tankotanssikuvia tossa alhaalla, aika tyttöjä!

  VastaaPoista
 7. En ollut lukenut edellistä kirjoitustasi ja kun mainitsit kaason, ajattelin, että oletteko menossa naimisiin ja kas kun en ole asiasta kuullut mitään ;)

  Ihania kuvia ja fiiliksiä. Pikaista paranemista!

  Heli

  VastaaPoista
 8. Minàkin liimauduin tuohon tauluun. Ihana. Pikaista paranemista. Tai oikeastaan, jos on tuommoiset tarjoilut, niin kyllàhàn sekin jo oloa helpottaa.

  VastaaPoista
 9. Teija: kranttu minäkin. Olen joskus elnyt vuosia valkoisten seinien kanssa, kun en ole osannut päättää mitä haluan seinälle. Nyttemmin olen ajatellut, että ei se nyt voi NIIN lopullista olla ja kelpuuttanut seinille miehenkin tauluja, jotka eivät kaikki oikein ole makuuni.

  Taulut tekee kuitenkin seinistä kodikkaammat.

  Heli: kuinkahan kauan me onnituttais sitä sinulta pimittään ;)

  Lissu: Tarjoilut oli hyvät. Tänään keskiviikkona alkaa olla niin nenä tukossa, ettei mitään maistakkaan ja ihan täytyy pakottautua syömään jotain. Mössöjä en enää uskalla syödä, kun en ihan tiedä säilyvyydestä. Parhaat nakkasin pakastimeen.

  VastaaPoista
 10. Minäkin iskin silmäni tauluun! Se on ihan käsittämättömän kaunis.

  VastaaPoista
 11. Liivia ja kaikki: Välitän terveiset taiteilijalle!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.