keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Sotkuista kuin lankalaatikossa

Syksy on täälä ja sitä myötä jo aavistus pitkästä pimeästä.

Kaikki tuntuu kietoutuvan kaikkeen, kun järjestelemme lomaa. Suunnitelmat on mennyt jo pariin kertaan uusiksi. Ajankohdat vaihtuvat ja sitä myötä kohteet. Alkuperäinen suunnitelma oli yhdistää miehen työmatka ja loma. Minun oli tarkoitus lentää perässä Etelä-Afrikkaan ja jatkaisimme siitä lomaillen.

Vaan kaikki on auki kolmatta viikkoa. Plan B ja C yhtä epämääräisiä. Lähelle vai kauas? Ja riittääkö Etelä-Euroopan 18 astetta?

11 kommenttia:

 1. Samat on "ongelmat" täälläkin. Yllättäin mies pääsisikin irrottautumaan työ- ja opiskelukuvioista ja nyt pähkäillään, että minne. Vain viikoksi, joten ei hirmu kauas, mutta tosiaan, riittääkö 18 astetta. Mikä maa, pikku- vai suurkaupunki, maaseutu, vuokrataanko auto, rengasmatka, rantaloma ei kuitenkaan... mutta johonkin tästä on päästävä.
  Laitoin muuten sinulle postia (liittyen perhoskankaaseen) sivupalkissasi olevaan osoitteeseen .

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana satumaisen syksyinen hedelmäsade! Hauska ja jotenkin suurrealistinen kuva.

  Saattelin anoppini juuri Egyptin lennolle. Katselin hänen selkäkipujen kallistamaa ryhtiään sateen kirjoman ikkunan takaa - sylissäni eläinsuojeluyhdistyksestä meille kotiutunut kissa. Anoppini kaima, jonka nimeä emme hennonneet vaihtaa, vaikka poika onkin.

  Lämpö tekee hänelle hyvää.
  Monille meistä.
  Minä taidan saada sitä nyt omiksi tarpeikseni tästä kissasta :)

  Toivottavasti teidän matkasuunnitelmat selkenevät ja kaikenlaisia lämmönlähteitä riittää!

  VastaaPoista
 3. Kaupunkilomalle 18 astetta riittää, mutta olisihan Afrikka kuitenkin aina Afrikka!

  VastaaPoista
 4. Satu.p:Olen aina ihmetellyt ihmisiä, jotka voivat varata lomansa vuotta etukäteen. Minulla ja meillä tuntuu eina selviävän koko kuvio vasta viime metreillä ja sitten onkin jo kiire. Tänä vuonna erityisen haastavaa!

  Sain postisi, en ole ehtinyt ajatella asiaa pidemmälle, tuli vain sellainen olo, että noita on saatava! Palaan kun saan henkisen ja fyysisen tilan ajatella asiaa!!

  Talvikki: hauska ajatus, eikä niin kaukana totuudesta. Niitä suorastaan satoi, viimeisinä päivinä, kun kaikki kypsät mötkähtelivät maahan etanoiden iloksi.

  Voi sinun anoppia! Mutta tuli lämmin tunne, että teillä on hyvät välit ja hänellä ihana ajattelavainen miniä! Onko mitään tärkeämpää kuin rakastavat ihmiset ja hyvät ihmissuhteet, kun on vanha ja jo vähän kippuralle kin mennyt. Silloin niitetään, mitä on elämässään kylvänyt.

  Aurinko ja Kuu: Voi TOIVON, toivon niin!

  Kultin kämppä; Tosiaan, en ole afrikan mantereelle vielä astunut!

  VastaaPoista
 5. Voi kun pääsiskin johonkin lämpimään maahan!

  VastaaPoista
 6. Etelä-Afrikka, sinne(kin) olis kiva päästä.

  Itse toimin sillai, että menin vaan Finnmatkojen sivulle, klikkasin pari krt että oiskos se tuo Marsa Alamin rannikko Egyptissä, ja kas, varattua tuli. Noh, liekö siellä edes lämmintä joulukuussa, mutta hotelli on ainakin lapsiperheelle unelma! :)

  VastaaPoista
 7. Matkan suunnittelu on puoli nautintoa, mutta on kohteen päättäminen lopullisesti on huojentavaa.

  Ota Etelä-Afrikka, sanon minäkin :) lento on pitkä mutta matka taatusti ikimuistoinen!

  VastaaPoista
 8. Sannu: aika pitkälle saa loppu vuodesta lähteä, että saa vähän lämpöö ja väriä.

  Teija: no se oli ripee toiminta! Hauskaa lomaa koko perheelle!Siihen asti kun päästäis että nämä lähtöajankohdat olis selvillä niin sit olis helpompi valita se paikka.

  Minttumaari. Niin sanoisin minäkin, mutta jos en saa lomaa siihen miehen työmatkan yhteyteen järjestymään, niin liian tyyriiksi tulee maksaa kahdet lennot sinne ja pitää ottaa vähän läheisempi kohde.

  VastaaPoista
 9. Makuaisioita mikä riittää, mutta minä pyrkisin pääsemään mahdollisimman kauas jossa näkisi mahdollisimman erilaista!

  Mahtavat värit!

  VastaaPoista
 10. Niin minäkin! Realiteetit vähän kuitenkin sitoo: Puntarissa on hinta ja loman kesto. Kaksi viikkoa jos saisi lomaa ei tarvitsisi arpoa, jotta lähelle vai kauas.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.