maanantai 13. syyskuuta 2010

Polttarien jälkeen

Ystävän polttarit juhlittiin viikonloppuna. Sunnuntai meni siivotessa ja toipuessa. Parannellessa voipuneen olon lisäksi tankotanssista hellää vartaloa ja flunssaa. Tänään sain juuri ja juuri työpäivän pulkkaan ja kömmin peiton alle jatkamaan hiljaista toipumista. Jokainen niisto, aivastus ja yskäisy tuntuu repivän koko lihaksistoa. Onhan suunta jo ylöspäin?

***

Harmillista, että tankotanssin SM oli juuri. Nyt osaisin todella arvostaa tuota hämmästyttävää vartalon ja kivun hallintaa.

Illalla suukotan Miehen matkoille. Syksyn työmatkaputki on alkanut jäämme kotimiehiksi koiran kanssa.

***

Too heavy barcelor party for a friend: The flu finally hit me!

3 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, täällä suunnataan myöskin kunnioittavia katseita tankotanssin SM:ää kohden!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kehnolta kolmen koplalta, tuo flunssa, uusien liikeratojen aiheuttama lihassärky ja dagen efter. Joko helpottaa?

  VastaaPoista
 3. Kultsin kämppä: olet tainnut kokeilla! Sikäli hauska laji, että vaikka ei pääsisi sinne tangolle, saatikka pysyisi siellä ja näyttäisi kepeältä, niin pienet hypyt ja pyörähdyksetkin ovat aika kivoja tanssahdella.

  Anonyymi: Mietin mahtoiko se sunnuntain dagen efter ollakin suurilta osin vain alkavaa flunssaa...

  Lihaksetkin jo tuntuvat normaalilta, mutta tämä flunssa on kyllä voimissaan. Eilen kuume kipusi 38 asteeseen, nyt vastaheränneenä ei tunnu kuumeiselta.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.